top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (12)


Президент Порошенко багато пи… говорив на цьому тижні про блокаду ОРДЛО. Здебільш це була маячня, яка знову висвітила відсутність адекватної стратегії влади по поверненню окупованих територій. Жадоба наживи та небажання втрачати налагоджені грошові потоки навіть ціною людських життів. Гидота…


Події в Україні:

  • В Луганську горіли склади ГСМ.

  • Апеляційний суд залишив Насірова під арештом, суму залогу не змінили. Мої прогнози поки що не виправдовуються. Насіров оговтався і виглядає як мужик, а не шматок лайна. Захист буде подавати скаргу до Європейського суду. Адвокати роблять з нього патріота країни. Під кінець тижня 100 млн знайшлись, Насіров пішов гуляти, вихвалявся браслетом.

  • Влада у вигляді Аброськина почала розганяти блокадників. Ще трохи і почнуть стріляти… Вже почали, біля Константинівки, але поки що вгору. Події на станції Кривий Торець - затримано 46 блокувальників. Парасюку попало в голову. Поїзди з товаром пішли у ОРДЛО. Президент на стороні Ахметова і сепарів, погрожує переслідуванням блокаторів, а також тих, хто віджав підприємства Ахметова в ОРДЛО. З усіма терористами, хто домовиться з владою президент буде торгувати і надалі, хто не домовиться - блокувати. РНБО (Турчинов) звинувачує блокувальників у тому, що завдяки їм терористи віджали підприємства у Ахметова (як на мене Ахметов просто сказав, що не буде сплачувати податки в Україні - ось і весь віджим) і вимагає перекрити всю торгівлю з ОРДЛО. Сюр і когнітивний дисонанс…

  • Політика Подвійних стандартів Петра Порошенка - в Україні ми торгуємо з ОРДЛО в той час як в Європі просимо посилити санкції до агресора.

  • НБУ за рішенням РНБО намагатися обмежити роботу банків з російським державним капіталом.

  • Ryanair вже в Україні… Лоукостери починають роботу. Може і до Дніпра долетять незабаром. Перемога.

  • 75% - частка передач і фільмів у телеефірі. Рада прийняла законопроект у першому читанні. Також перемога.

  • Щось рвонуло на Запоріжському коксохімі. Воняло навіть в Дніпрі. Загинуло четверо робітників.

Події у світі:

  • Туреччина і Україна схвалили угоду за якою українці зможуть відвідувати Туреччину за внутрішніми паспортами (нові id-картки). Навіщо це не зовсім зрозуміло, хоча приємно. Зможе злітати відпочити молодь, яка ще не встигла чи не побажала отримати закордонний паспорт. Перемога.

  • Мінюст США звинуватив двох російських фсбшників у атаці на поштові сервери Yahoo!

  • В Нідерландах вибори. Перемагає Рютте. Нідерланди залишаються в ЄС.

Події в житті:

  • Office365 потроху помирає. Загальнодоступний сайт буду переносити поки що на Wix. Далі подивимось, як воно буде.

  • Уволили очередного сисадмина, взяли ещё одного программиста… Жить станет веселее…

У Твітері:

Pavel Tkachenko (@pavlentij) Компания Алло обновила логотип и теперь в нём присутствует символ компании Target из США. Мы не украли! Мы просто дизайнеры!

Yulia Marushevska‏ @MarushevskaY Попри передвиборчі обіцянки про нову Україну, Президент не готовий ані будувати нову країну, ані жити по-новому,…

григорий‏ @fhntv29 требования блокады от ветеранов - освобождение пленных. требования блокады от порошенко - верните заводы моего друга ахметова.

Рішучи Реформи‏ @rishuchi_zmini Оцените красоту игры)) Итак Петя поддержал блокаду. Всё запрещено кроме гуманитарных грузов. Гуманитаркой считаюся : (см. скрин))

Volodymyr Groysman‏ @VGroysman Ми відправили 17 працівників на одеську митницю. За 5 днів виконаний план по надходженням за місяць. За 5 днів як за цілий місяць! #ДФС

49 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page