top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (13)



Балаклія

Вибухнув склад боєприпасів під Харковом (Балаклія). Диверсія чи халатність, а може хтось приховував крадіжки. Версій багато, але за таке у воєнний час треба вішати. Вішати також потрібно тих, хто так і не запровадив у країні воєнний стан, комендантську годину і інші засоби безпеки. Так у нас вся країна вибухне. Не кажучи вже про купу грошей викинутих в повітря… Хоча може і зекономили на утилізації (якби не війна…)

Події в Україні:

  • Ахметов вимагає компенсацію від України за віджаті в нього підприємства (поки що "Укртелеком") на окупованих територіях. Від Уряду України вимагає, а не від якогось там російського чи фейкового днрсько-лнрського, тобто ми йому вже винні…

  • Виступи Президента і Уряду на Раді Розвитку Регіонів - майже Партія Регіонів. Обісрали всіх. Всі винуваті, а вони в шоколаді.

  • Порошенко оголосив війну Садовому. А що ви очікували? На наступного президента не так багато претендентів. Крім Порошенко є ще Садовий (має ТВ канал, партію і підтримку Львова), Саакашвілі (його підтримує тільки захід, партія зовсім нова і нестабільна, багато негатива вже отримав за роки боротьби), Тимошенко (скомпрометована далі нікуди, як і її політична сила)… хто ще? Да мабуть поки що інших немає. Тому Садовий і отримав. Самопоміч визначилась і президенту це не сподобалось.

  • Браун проти Сторча. Якого аудитора отримає НАБУ? Питання тижня. Хоча це мало чого вирішує, але сама процедура призначення дратує. Питання аудиторів, це питання прозорості роботи НАБУ і більш нічого.

  • У Дніпрі в якомусь гуртожитку вимкнули світло за несплату. Мешканці не знайшли нічого кращого ніж вийти і блокувати Слобожанський проспект. Чому не обл. чи райдержадміністрацію? Чим інші люди то завинили, що Ви їх руками хочете на владу тиснути? Поліція чемно витиснула їх з проїзної частини коли це вже стало дуже нав'язливо і зібрало великий корок з транспорту.

  • Затримали начальника поліції Шостки. Гроші, золото, зброя, російський прапор… Максимально що загрожує, це звільнення. Система… Кожного тижня декілька таких справ, в залишку нічого.

  • В той же час у центрі Києва було замовне вбивство перебіжчика з ГД РФ Вороненкова. Не довго він погуляв на свободі. Чи то Путін дістав, а може бізнес (хоча останнє малоймовірно з огляду на виконавця). СБУ зовсім не виконує свої обов'язки… тільки там де гроші трусить комерсів да піар. Такого свідка втратили… Може хоч щось розповів би на суді в Гаазі (може ж таки відбудеться).

  • Барна - мудак. Парасюк - більш-менш в адекваті (неочікувано). Сироїд, Сотник - непогано. Садовий - почав хоч щось говорити за три роки (коли припекло).

Події у світі:

  • У Москві затримали журналіста УНІАН Цимбалюка. Відпустили.

  • У Лондоні під парламентом терористи на автомобілі вбили та покалічили декілька людей. Застрелені на місці.

  • Євробачення: СБУ заборонила в'їзд Самойловій в Україну за Крим (навіщо було порушувати закон). Росія відмовилась транслювати у себе Євробачення-2017. Боротьба триває…

  • В Беларуси и России люди попытались (уже за это им уважение) что-то то ли праздновать, то ли высказаться захотели. Всех разогнали, некоторых повязали. Собственно, на этом всё и закончилось, впрочем, как всегда.

Події в житті:

  • Перевёл сайт и домен depo.dp.ua на Wix. Пока практически с нуля. Из хорошего - работает https (автоматом выдали сертификат) и перенос с Microsoft очень простой (один клик кнопкой). Теперь https://www.depo.dp.ua. Есть мобильное приложение с возможностью общения с посетителями на сайте. Есть встроенная интеграция с серверами статистики Google и Яндекс. Тарифный план у меня минимальный, поэтому из плохого - это реклама Wix (на странице и эмблема) и маловато места (500 МБ).

  • На выходные посмотрел пару фильмов: "Спліт"(Split) - шизофренический бред про раздвоение (расслоение) личности и "Життя"(Life) - борьба с чужим организмом в замкнутом пространстве космической станции. Всё плохо - это если двумя словами описать оба фильма.

У Твітері:

Volodymyr Groysman‏ @VGroysman Рішення #РНБО щодо блокади #ОРДЛО –відповідь на вкрадені Росією підприємства.Це рішення було прийнято як контрдія проти російських бойовиків

Мысли Перзидента‏ @VVP2_0 - Гражданин П. остановил ночью автомобиль гражданина К. и, угрожая оружием, провёл референдум. После чего отогнал автомобиль в свой гараж.

Andrii Olefirov 🇺🇦‏ @AndriiOlefirov Не Україна зробила її інвалідом, а її країна робить інвалідами тисячі українців на Донбасі. Нехай про це мужньо заспіває у кремлі

Олег Правоведов‏ @consolpravdi Просрали самый крупный склад боеприпасов в Украине…

Дядюшка Шу‏ @Shulz Убийство в Киеве беглого экс-депутата Госдумы Вороненкова лишний раз подтверждает — можно в мафию войти, но нельзя из мафии выйти.

тётя Роза‏ @ANAKOYHER Полковник Вороненков был застрелен при попытке бегства из России. Это, считаю, самая правильная интерпретация событий.

E-3 AWACS (Sentry)‏ @thunderbolt1488 В один день фсб взрывает крупнейший склад БП и проводит операцию по устранению перебежчика.Хочется трогательно прослезиться на плече СБУ.

Елена‏ @luba_alena Иногда кажется, что наша власть давно подписала акт о капитуляции. А добровольцы с волонтерами портят им всю картину.

9 переглядів1 коментар

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page