top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (12)



Події в Україні:

  • ГПУ на минулому тижні провела обшуки у "Нова Пошта". Хтось бажає кришувати цей прибутковий бізнес? Як і у всякого приватного бізнесу в нашій країні не важко знайти порушення, за які можна зачепитися правоохоронцям, було б бажання. В цій справі десь стирчать вуха Порошенко і Ахметова, який з недавнього часу має вплив на Укрпошту. Той, хто купив акції Укрпошти, починає прибирати конкурентів? Хоча може просто "дебіли, бля…" Луценко вже мав розмову з одним із власників НП і все "порішав". Претензій до НП немає. ГПУ тепер кришує НП, чи все ж таки дебіли?

  • 1+1 (Коломойський) наїхав на Порошенко: Порошенко має $ 5 млрд. за Ротердам+. А чому не Порошенко? Крім того і Онищенко щось там вякає з закордону. Ну хоч відлучені від влади олігархи почали щось висвітлювати і то діло. Віри їм нема, але на реакцію влади цікаво подивитись.

  • НАБУ прослуховувало кабінет Холодницького (САП)? А мали вони на це дозвіл? НАБУ все заперечує. Але в цілому ми проплачуємо ці установи, щоб вони одне за одним наглядали. В цілому схвалюю, "але" залишаються…

  • Пуля - дура. Надія Савченко знову за гратами. Чекаємо на нові мемуари… Мабуть, гроші за першу книжку вже витратила. Та і схуднути не заважало б. Дуже багато галасу у медіа - трохи дістало.

  • Поліція Авакова вирішила ліквідувати "Нацкорпус". Що з цього вийде буде зрозуміло на наступному тижні.

  • Ryanair официально подтвердил открытие 15 маршрутов из Украины. Не исключают открытие баз в стране. Также сегодня лоу-кост официально подписал контракты с аэропортами Борисполь и Львов

События в мире:

  • Трамп поздравил Путина с победой на выборах. Дипломатия она такая скользкая. Порошенко тоже, скорее всего, поздравит (а то путін нападе…).

Події в житті:

  • Да купите уже эту квартиру на Победе, сделайте мне перемены в жизни :). Как-то совсем неживой рынок вторичного жилья в Днепре. Новострой ещё как-то покупают, цены растут, а вот вторичку все хотят получить даром, даже на Победе.

У Твітері:

  • Макар Ернстенко 🇺🇦‏ @MakarErnst Якщо почитати офіційні акаунти представників влади,то можна зрозуміти,що вони живуть у альтернативній реальності.Вони реально вірять що ми всі ангенти крємля і не розуміють,чому ми їх ненавидимо.Також вони спраймають нас за повних кретинів,звідси вся ця сеча в очі.

  • URBANDERA‏ @urbandera_ 2018 рік, генеральний прокурор Луценко займається силовим наїздом на бізнес. І навіть не приховує цього, просто прибріхує нові версії обшуків у Новій пошті. А потім Порошенко буде розповідати про покращення інвестиційного клімату. Але поки покращення є тільки для Кононенка.

  • Iaroslav Drobotun‏ @yadrobotun В українців більше не лишилось жодного шансу змінити життя на краще через протести та перевибори. Лише збройне повстання. Лише страта псевдоеліти та тюрма для їх прихвостнів дає шанс. Ворог (влада) це давно зрозумів, українці ще ні. Пухлину не видалити заговорами, лише операція.

5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page