top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (16)



Події в Україні:

  • Гривня поки що тримається. Рубль продовжив падіння.

  • Вакарчук у Президенти? Як на мене не самий поганий вибір. Президент повинен бути справжнім патріотом, рішучим і незалежним від олігархів, а все інше буде згодом. На жаль реалії такі, що якщо будуть декілька кандидатів від патріотичних сил, то перемогу отримає в кращому випадку Порошенко, а не хтось з опоблоку. Наступним Президентом України бажано щоб став хтось з трьох: Саакашвілі, Семеніхін або Кошулинський.

  • Завжди цікавило питання, чому СБУ затримує рядових працівників поліції на копійкових хабарях, як це пов'язано з безпекою держави і що в цей час робить служба внутрішньої безпеки поліції? За що ця СВБ отримує кошти, чому не звітує і чому не звільняється після того, як ЇЇ роботу виконують інші служби? Таке враження, що СВБ існує лише для тиску, поборів і кришування своїх працівників.

  • "Плівки Онищенко"… дуже розпорошено у часі… людям не цікаво, всі і так знають що Порошенко барига. Наскільки впала до нього довіра і сподівання (нижче плінтуса, чи трохи вище) вже не має ніякого значення. "Единожды солгавши, кто тебе поверит".

  • Порошенко порушив питання автокефалії української православної церкви. Не він перший і не він останній. Щоб відволікти увагу від злиденного життя і здобути декілька голосів на виборах може і проконає. Путін війною, Порошенко патріотичними балачками (війну і так маємо, перемога поки що далеко). Моя особиста думка - церкви повинні бути на одному рівні з партіями і регулюватись тими ж законами, що і партії або суспільні організації. Церква не повинна бути відокремлена від суспільства (бо це придає їй ваги). Церква повинна бути частиною суспільства, рівноправною з іншими частинами. Одна церква яку підтримує влада, це як КПРС в Радянському Союзі. Хоча Верховна Рада і підтримала (за винятком опоблоку, що дуже очикувано) звернення до Вселенського Патріархату, але Вселенський Патріархат нагадує Радбез ООН. Він буде розглядати питання української православної церкви, але справа в тому, що Росія і там має право накласти вето. Що вона і зробить з великим задоволенням. Ніхто не піде на розкол заради України. Реалії православного життя, нажаль.

  • Гройсман жалується, що "всё уже украдено до нас…", залишились тільки борги. Ти коли туди йшов не знав, що до тебе там також тільки позичали і крали? Думав, що тобі щось лишили? Чи мріяв, що ще більше в борг дадуть, щоб і ти міг вкрасти? Дістав.

События в мире:

  • В Армении массовые протесты оппозиции и студентов против узурпации власти Саркисяном. Придушат… а жаль.

  • Так как после обстрела Сирии коалицией Россия благоразумно промолчала и не заступилась за Асада, Трамп решил пока не вводить новый пакет санкций - подождут очередного повода. Путин, грабли уже лежат, наступай!

У Твітері:

  • Nasha Canada‏ @NashaCanada Российский режим - раковая опухоль планеты. Он должен быть уничтожен любыми средствами - политическими, экономическими или даже военными. Никаких спортивных игр, никаких экономических форумов, никаких гастролей, выставок и пр. Только полный и тотальный бойкот.

  • Гаврилиада‏ @Gavriliada Гаврила бился лбом об стену, Гаврила блочил Телеграм.

  • Сергей Наумович‏ @sergonaumovich Еще никто так не унижал обитателей Кремля, как это сделал Дуров. Респект парню и спасибо за хорошее настроение)

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page