top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (52)



Події в Україні:

  • Воєнний стан, як і очікувалось, пройшов без потрясінь. Те, що це була авантюра Порошенко стало зрозуміло всім. Нічого кардинального за цей час для оборони і звільнення окупованих територій зроблене не було. Навіщо вводили? Воєнний стан показав, що керівництво держави нездатне на будь які кроки по захисту держави. Тільки громадяни, тільки патріоти, тільки добровільно - ось на кого основна надія у випадку відкритої агресії та нападу на нашу країну.

  • На свята випав мокрий сніг, потім все це замерзло, транспорт став - все як завжди…

  • Порохоботи активувалися у соцмережах. Мабуть штаби отримали частину грошей з кредиту МВФ. У всіх опитуваннях Порошенко на першому місці і тиск лайна яке зливається на інших кандидатів посилився суттєво.

  • Так, я дивився розмову Зеленського з Гордоном і мені вона сподобалась - відчувається рука професіонала, багато прямих і відвертих питань. Недоліками В.Зеленського, як майбутнього Президента України, є недостатній націоналізм і радикалізм, що не дуже допоможе йому звільняти захоплені Росією території. Він людина Радянського Союзу, де всі люди живуть мирно і працюють над єдиною метою - побудова комунізму. Він буде домовлятись навіть ціною здачі національних інтересів. Питання Криму навіть не торкалися. Це все не дуже добре, але в цілому він порядна людина і з корупцією буде боротися, поки вона його не поховає. Якщо обирати між ним, Порошенко і Тимошенко, то це краща кандидатура, а вже висока посада зробить його більш рішучим і відповідальним. Президентом повинна бути порядна людина і патріот, а всьому іншому навчиться. Це моє переконання. Шанс у Зеленського стати Президентом є. Імідж коміка трохи заважає, але у його президентській компанії буде наголос на його освіту, порядність і менеджерські здібності. В цілому погляди Зеленського мені імпонують. Подивимось… У першому турі я навряд буду за нього голосувати, але мої уподобання у другий тур ще ніколи не потрапляли.

  • Насіров - голова ДФС. Кернес підтримав Порошенко на виборах. Приплили…

  • Богуцька дуже смачно дала ляпаса порошенку (у переносному сенсі, зрозуміло). Сміливо, дуже сміливо…

События в мире:

  • Путин решил окончательно подмять под себя Беларусь. Лукашенко немного потрепыхался, но как-то не очень убедительно. Судя по итогам переговоров, Беларусь, как отдельное государство, перестанет существовать, хотя Лукашенко и останется её номинальным руководителем.

  • Израиль утюжил Сирию - зачем ему под боком склады оружия террористов? Российско-сирийские силы ПВО и на этот раз скромно промолчали.

Події в житті:

  • Відвідав я на свята новий фірмовий магазин "Рошен", який нещодавно відкрили у Дніпрі. Тиснява ще та, на касах черги, У касі, до якої я відстояв чергу не працював термінал, а решти не було чим давати. Відстояв ще одну чергу і з карти зняли дві суми, хоча одну відразу повернули, але про це я вже дізнався дома, глянувши у клієнт-банк. Хоча постійно стикаючись з відкриттям нових магазинів вже не дуже через це переймаєшся. У фірмових магазинах АВК черг чомусь нема…

  • Насчитали на 5 кубов газа больше, чем по счётчику - вот же уроды! А какой коэффициент приведения газа к нормальным условиям может быть там, где счётчик газа стоит в квартире, стояк газа проходит внутри дома по трём этажам при вполне нормальных условиях и почему летом не вводят такой же коэффициент, но с минусом, т.к. окружающая температура больше 30?

У Твітері:

  • Шутки тёти Розы‏ @Anakoyher Сегодня последний день военного положения в Украине. Большинство в Украине не заметили его введения. Не заметят и его завершения. Поэтому я и написала на всякий случай.

  • Alla(agent of the kremlin)‏ @AllaUkraine2015 Допа, Вилкул, Мудаев, Новинский, Труха, Хомутынник оказались в списке санкций со стороны рф -это называется "операция прикрытия агентов", типа они настоящие патриоты, хотят мира на Донбассе, даже под санкции попали, голосуйте за оппу! вот идиоты,даже смешно

  • Петро Порошенко‏ @poroshenko Сьогодні, 26 грудня, о 14:00 припиняється воєнний стан. Це моє принципове рішення, воно грунтується на аналізі всіх складових поточної безпекової ситуації в Україні.

  • Дядько Юхим‏ @Didko_Juxim курс президента на розрив ? це коли в одній руці томос, а в іншій секретний договір на постачання ядерного палива ??? це коли 8000 бійців ато сидить по тюрмах а для сєпарів амністія ???? хуйовенький такий розрив !

  • Ruslan Khavriuta‏ @jefraskin Щось воєнний стан мені трохи нагадує всю президентську каденцію Порошенка: почався з гучного оголошення і «якщо ні, то путінападе», потім пару днів були новини в форматі «зараз ми як о-го-го», далі все заглохло, всі почали сміятись і в решті решт все тихо само собою закінчилось.

  • Остап Вишня Слава Украине‏ @nonameUA Порошенко настолько проукраинский президент, что победить может только при поддержке лидеров сепаратистов.

  • Дядюшка Шу‏ @Shulz - Почему новая российская ракета называется гиперзвуковой? - Потому что вы только слышите пиздёж про эту ракету, но вряд ли кому-либо когда-либо доведётся её увидеть!

11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page