top of page
Фото автораDePo

Події тижня (05)


101 річниця битви під Крутами. Приклад цих юнаків надихав і буде завжди надихати захисників незалежності України на героїчні вчинки. Пам'ятаймо їх, Небесну сотню та Кіборгів ДАП.


Події в Україні:

  • Опитування Active Group: 15,1% Юлія Тимошенко 14,9% Володимир Зеленський 10,4% Петро Порошенко   5,5% Олег Ляшко 4,9% Анатолій Гриценко 3,6% Олександр Вілкул 3,5% Юрій Бойко

  • Всього зареєструвалось 89 кандидатів на вибори Президента. 17 з них принесли документи в останній день реєстрації (і Порошенко також встиг занести). Богословська принесла заставу у 2,5 млн. гривень у сміттєвому пакеті. Нам цього не зрозуміти...

  • Порошенко висунув свою кандидатуру на другий термін президентства. Згадав про досягнення (асоціація, безвіз, томос) і не згадав про "любих друзів" (Ротердам + провал усіх реформ), пообіцяв почати боротьбу з корупцією. А що йому заважало виконувати свої обіцянки до цього? Поки що країна у злиднях і нема навіть натяку на покращення становища. "Холодний мир" з Росією по Порошенку - це назавжди втрачений для України Крим і Донбас, але такий "мир" дозволить баригам і надалі грабувати країну і співпрацювати з агресором. На словах все виглядає пристойно, але логіки немає ніякої. Не мир і не війна, просто заробляння грошей.

  • Зураба Аласанію поперли з Першого… Так, він намагався щось зробити з цього болота - нічого не вийшло. Треба сказати, що Перший при Аласаніі став набагато краще, хоча дивитись його нема бажання і зараз (декілька вартих уваги проектів все ж на ньому з'явилося). Для влади став потрібен ще один рупор і щоб про корупцію мовчав?

  • У Дніпрі почались бандитські розборки. По автомобілю (досить звичайний позашляховик Toyota) у центрі міста стріляли з РПГ. Не влучили, але осколками асфальту трохи посікло. Пасажири не постраждали. Розслідування триває.

  • Ще у Кам'янському був вибух на коксохимі, є постраждалі. Пожежу ліквідовано. Причини аварії поки що невідомі.

События в мире:

  • Сломался (вдребезги напополам) при посадке самолёт ВКС России Ту-22М3. Может давно сломался, но красиво.

  • США сняли санкции с алюминиевых предприятий Дерипаски. Наверно думают, что частичной замены администрации будет достаточно. Паршивенько так мир борется с реальным терроризмом.

  • США приостановили своё участие в Договоре РСМД. Россия грозит всем, чем есть и что попытаются придумать.

  • В Венесуэле продолжается двоевластие... пока всё мутно.

Події в житті:

  • Якщо Ви продали своє власне житло, кошти вклали в нове будівництво і Ваше нове житло поки що на стадії будівництва, а Ви живете в родичів чи знімаєте квартиру, то щоб отримати реєстрацію, потрібна згода власника житла. Якщо з цим виникають проблеми (брак документів, відсутність довідки з БТІ чи бажання власника), то Ви не маєте права приймати учать у виборах Президента. Жахливе порушення прав громадянина, наданих йому Конституцією. Проживаючи за кордоном я маю можливість брати участь у виборах, а не маючи реєстрації я вже громадянин другого сорту (або зовсім не громадянин).

У Твітері:

Boris B Kim @borisbkim · Оказывается итоговая информационно-аналитическая программа на Первом канале называется «Толстой. Воскресенье» с явной аллюзией на роман Льва Николаевича Толстого. Символично, конечно, получилось. Ведь это роман о сложной судьбе проститутки.

Остап Вишня Слава Украине @nonameUA · Безвиз дал Брюссель. Оружие дали США, Томос дал Константинополь. Санкции ввели США и ЕС. Валюта-за счет 40 млрд кредитов МВФ. Рост 3.4 после падения на 30% - ниочем. Медицина и образование лучше не стали. 1 место по нищете и коррупции в Европе. 1 место по убыли населения.

Економічна правда @epravda · У місті Дніпро почнеться будівництво тестового майданчика для надшвидкої транспортної системи Hyperloop, розробленої Ілоном Маском

Киевский @Ale4kko · Я не голосую лише проти Порошенка Я голосую проти Ахмэтова, Мэртвечука, Фірташа, Розенблата, Грановського, Южаніної, Березенка,Кононенка,Барни,Новинського, Бойка, Ляшка, брильянтових прокурорів, Насірова і іншої мерзоти яку Порошенко випестував за наш з вами рахунок під час війни

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page