top of page
Фото автораDePo

Події тижня (08)


П'ята річниця самих запеклих боїв на Майдані… Дуже шкода Героїв, що поклали своє життя, за наше краще майбутнє. На жаль, стара система влади майже не змінилась - керують такі ж хапуги і корупціонери. Не будь байдужим - зміни життя на краще!


Події в Україні:

  • Вибори Президента: це кіно з кожним днем стає цікавішим. Це було б навіть весело, якби не стосувалося майбутнього нашої країни, а так дуже сумно. Компромат притримували до виборів - ціна такому компромату, як купи лайна. Поки що за результатами опитувань у лідерах Зеленський, а за ним слідом ідуть Тимошенко та Порошенко - боротьба буде запекла. На жаль усі ЗМІ нав'язують думку, що треба голосувати за прохідних кандидатів, іншим приділяється дуже мало уваги, дуже жаль.

  • Якщо Президентом залишиться Порошенко - це буде відкат на 5 років, повернення до ситуації з Майданом. Якщо президентом буде Тимошенко - це ще 5 втрачених років, тупцювання на місті. Більшість з 44-х кандидатів аналогічна цім двом. Де знайти такого з яким країна хоч на пару кроків просунеться вперед. Ось це питання, яке наразі стоїть перед суспільством.

  • 20-го лютого почалась анексія Криму Росією, почалась війна, яка триває вже 5 років - ось такі "любі друзі"…

У Твітері:

Наша Канада @NashaCanada · Никто не задумывался, почему, когда где-нибудь в мире появляется какое-то криминально-полуграмотное дерьмо, оно тут же начинает ненавидеть Америку и любить Россию?

Olga Amir @HanumeZiba · Я не хочу в эти дни ничего писать про Майдан. Мы все проебали, мы все сдали, всех забыли и превратились в раху со своим шокохуйлом лайт версия. Мы нация которая не достойна своих Героев! Лично мне стыдно и очень больно, что все эти жертвы были напрасны. НС Простите Нас!

Mess @Sotbys · Мы дали Порошенко шанс. Он его про*рал. Именно мы дали - украинцы. Не Луценко, не Турчинов, не Парубий, не Аваков и иже с ними. А мы! Глупо рассчитывать, что если мы дадим ему еще один шанс, что-то изменится.

Чеширский кот @MFardplrCN1ZgZl · Революция Достоинства почти сломала хребет системе. Почти. Благодаря Петру Порошенко, система выдержала казалось бы сокрушительный удар. Связанное российской агрессией общество не нашло в себе силы сражаться на два фронта.

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page