top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (12)

Події в Україні:

  • Усі соцопитування сходяться на тому, що Зеленський проходить у другий тур виборів і питання тільки хто буде другим. Реальність на разі така, що до другого туру вийде Порошенко і Вілкул (або Бойко). Але як же хочеться вірити соцопитуванням (навіть таким недосконалим), а не фальсифікаціям.

  • Тимошенко почала масову пропаганду по всім фронтам - ЗМІ, мітинги, соцмережі, агітатори. Основа пропаганді - популістичні гасла і критика Порошенка.

  • П'ять років війни з Росією, а в Раді і досі висить питання про функціонування української мови, як державної.

  • "Монобанк" знижує процентні ставки про депозитам. Все, набрали клієнтів, можна умови і далі погіршувати (але не гірше за інших). Мене це завжди відвертало у роботодавців - платити зарплатню не гірше за середню, щоб не порозбігалися, а не від прибутку - тому у нас в країні таке розшарування по прибутках, тому звідси збігають за кордон при першій-ліпшій нагоді.

  • Порошенко вихваляється санкціями проти Росії, які запровадили у світі і які допоможуть повернути нам Крим, в той час, як сам не запровадив санкції після взяття у полон наших моряків. Крім того Україна підписує договори з Росією про розподіл ресурсів у Азовському морі, тим самим легітимізуючи анексію Криму, не кажучи вже про збільшення товарообігу з Росією за останні роки. Лицемірна істота…

  • Санкції все ж таки Україна ввела, не встигли мій попередній твіт про це і сотні раз ретвітнути (зовсім не очікував, що його хтось побачить), як він частково став не актуальним. Чого так затягували - планували ввести одночасно з США (це ж наших моряків розстрілювали, а на США - чого чекати?). Нажаль наші санкції мають одну маленьку ваду - їх ніхто дотримуватись не буде (контрабанда, Білорусь, офшори та інші стежки).

  • Порошенко пустив у хід ще одну мульку - "Проти мене сам Путін, тому голосуйте за мене - всі інші зрадники…" Агонія… Ну навіщо так за владу триматися, принижуватися, ти ж нічого корисного для своїх виборців за ці 5 років не зробив (тільки бла-бла-бла) - повне зубожіння.

  • Чому у нас 39 кандидатів? А для того, щоб за допомогою технічних кандидатів отримати більшість на дільницях, взяти їх під повний контроль і здійснювати фальсифікації. А Ви як думали - виборчі технології… Найбільша кількість технічних кандидатів у Порошенко і Тимошенко - вони вже старі політики і знають, як і що робити, щоб отримати "гідний" результат. Робіть свої висновки.

  • Трохи бісить, коли чуєш від керівників держави про отриману сучасну зброю, а потім зовсім не чутно про результати її використання у сучасній війні, яку веде Україна уже понад 5 років. Таке враження, що вони цю зброю на складах складують, а потім спалюють.


События в мире:

  • Назарбаев решил покинуть свой пост Президента Казахстана после 30 лет правления. Что то подсказывает мне, что свой пост он постарается передать по наследству. Думаю, обойдётся без потрясений для страны. Есть у меня в Казахстане родственники, удачи им в это время перемен. После заявления об отставке люди на всякий случай размели все баксы в обменниках.

Події в житті:

  • Google выпускает продукты на рынок по принципу "а вдруг выстрелит...", а если не выстрелило, то закрывают без проблем. Деньги на эксперименты есть, опыт лишним не бывает, развлекаются, как могут. Это я про новый сервис стриминговых игр Stadia, анонсированный на этой неделе.

  • А вот новый iPad mini, тихо появившийся на этой неделе, мне реально пригодился бы. Моя ещё первая минька отслужила верой и правдой и уже давно просится на покой.

  • Xiaomi, конечно, молодцы, но мне не хватает NFC в их бюджетных моделях.

  • Какое-то небывалое оживление в твиттере накануне выборов - пару постов, пару ответов и неожиданно бурная обратная связь - куча лайков, ретвитов и ответов. Я был в полной уверенности, что меня никто никогда не читает.

  • Wix достал - перевести на премиум план с меньшей оплатой, ну никак не поучается - только на больший за половину цены или продлевать текущий, но по полной цене. Переход на новый более продвинутый стоило дешевле - заплатил за него - ещё год я буду с Вами без всяких ограничений, а потом посмотрим.


У Твітері:

Петро Порошенко @poroshenko · Одразу після виборів президента Путін вимушений буде відновити переговори щодо реалізації Мінських домовленостей і відновлення суверенітету України у Криму та перейти до обговорення в ООН питання запровадження миротворчої місії ООН

Аlexboy @ua_alex_boy · Владимиру Ульянову на Мавзолее написали его партийную кличку - ЛЕНИН, Иосифу Джугашвили там же изображали погоняло - СТАЛИН, Владимиру Путину напишут просто - ХУЙЛО.

Киевский @Kieffskiy · Я об этом уже писал. Зеленского сделает президентом Порошенко, который со своими ворами так достал всю страну, что люди готовы голосовать даже за моего кота как альтернативу.

Oleg Panfilov @OlegPanfilov7 · Последние две недели Порошенко убеждал украинцев, что Украине вот-вот станет членом НАТО и ЕС И тут началась незапланированная "белая горячка" у Луценко... Finita la commedia

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page