top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (13)

Оновлено: 1 квіт. 2019 р.

Останній тиждень напередодні першого туру виборів Президента України (всі сподіваються, що турів буде два) запам'ятався виливом компроматів і посиленою рекламою трьох основних претендентів на крісло: Тимошенко, Порошенко, Зеленського. Тимошенко, як завжди, виступала на шоу по ТБ. Порошенко, як завжди, подорожував по містах України. Зеленський, як завжди, виступав з концертами Квартал-95 і запустив по 1+1 свій черговий сезон "Слуга народу 3" - дуже вчасно і по темі. Компроматів було багато і навряд чи на них варто звертати увагу - закінчяться вибори і всі все спростують. Інтернет поділився, як завжди, на тих, хто підтримує Порошенко і тих, хто проти (навіть не дуже важливо за кого, але проти). З нетерпінням чекаємо на результати.


Події в Україні:

  • Тиждень почався зі здешевлення долара. На Міжбанку був нижче 27. Але не надовго. Так, дивись, до кінця тижня і до 28 доповзе.

  • Соцопитування суттєво не змінили своїх прогнозів відносно результатів першого туру президентських виборів. По оприлюднених результатах складається враження, що Зеленського таки залишать для другого туру, а Порошенка будуть витягати за рахунок голосів Тимошенко. Мабуть таки домовитись з Тимошенко команда діючого президента втратила надію.

  • "Укртелеком" так і залишиться у власності Ахметова. Таке рішення виніс суд. Трохи піару і залишили все, як було. Ця влада не здатна на будь-які дії проти олігархів, або просто розцвіла корупція буйним цвітом. Так і живемо.

  • У Дніпрі на Набережній Національна Гвардія агітувала йти на контракт. Пригнали техніку і агітаційну установку, військових і дівчини в національному вбранні роздавали листівки - все дуже пристойно. Святкували річницю заснування. Це при мені вже друге народження Гвардії. Хай їм цього разу пощастить більше. Привіт циганам в.ч. 3254! :)

  • Дніпро. До відкриття БЦ "Кудашевський" міська влада планує за кошти бюджету відремонтувати частину вулиці Барикадна, на якій стоїть цей бізнес-центр. Ну так собі рішення хтось проштовхнув… Те що вулицю відремонтують - дуже добре, але те що за кошт бюджету… Хтось з власників "Кудашевський" трохи зекономить власних коштів за рахунок жителів міста.

  • Вакарчук підтримав Порошенко (ну як підтримав… виступив проти Зеленського, хоча і не відкрито, але зрозуміло). Співає він класно, а ось який він політик мені стало зрозуміло, коли він пішов з депутатів, так нічого і не зробивши для людей (навіщо тоді йшов?). Хотів би помилятись, але ні… Прикро. :( Хоча своєю акцією "голосуй не по приколу" Вакарчук, на мій погляд, тільки ще більш прорекламував Зеленського перед виборами.

  • Вілла в Італії у Зеленського? Ну я б також від такої не відмовився, аби гроші не крадені були. Офшори - це погано, але поки це буде законно, всі комерси цім будуть користуватись і користуються. Питання ж не в офшорах, а в відмиванні брудних грошей через них. Хоча оптимізація сплати податків не дуже гарно пахне і держава повинна щось з цім робити.

  • Чим більше дивишся матеріалів з розслідування корупції в Україні (https://www.radiosvoboda.org/a/schemes/29848144.html), тим більше росте впевненість у тому, що владу Порошенко так просто не покине і стає страшно. У кращому випадку призначать (куплять) свою людину, або нова людина продовжить стару політику під дахом інших бариг, або нас чекає багато крові. Боротьба за гідність тільки починається.

События в мире:

  • Венесуэла готовится к военным разборкам. Уже и российские военные (неофициально) прилетели на помощь Мадуро.

  • Apple показали новые программные продукты. А-ля PlayStation+ от Apple, NetFlix от Apple и "Monobank" от Apple. Правильной дорогой идёте, товарищи. Теперь у Вас будет всё то-же, что есть у остальных. Любителям одной компании посвящается.

  • Нидерланды и Австралия отправили своих представителей в Москву договариваться о последствиях катастрофы с MH17. Кто говорит, что это последнее предупреждение перед публикацией результатов расследования, кто говорит, что уламывают признать свою вину и переложить ответственность на боевиков Донбасса.

  • Ещё по одному упавшему самолёту с Президентом Польши и его командой появились результаты экспертиз - на остатках самолёта найдены следы взрывчатых веществ (похоже, что сбили таки самолёт или взорвали).

Події в житті:

  • Не знаю як Ви, а я завжди голосував і буду голосувати за партію або партійного кандидата, бо я голосую не за персону, а за ідеологію. Партії імені одного кандидата я не вважаю ідеологічними - це просто група підтримки. Ідеологічних партій у нас майже не залишилось, скоріш за все їх позбулися навмисно.

  • Вирішив подивитись новий сезон серіалу с Зеленським вже після першого туру виборів, а то ще не утримаюсь і проголосую за нього - все ж таки велика сила мистецтва :).

  • Сдохла моя ТВ-приставочка на андроиде - старенькая уже была и дешёвенькая с алишки. Воспользовался скидками и прикупил себе новую. Заплатит 1300 гр. У нас в магазинах она же 2000 стоит. Теперь остаётся ждать с месяц, но мне не к спеху.

У Твітері:

Мольфар-русофоб @molfar_rusofob · У відповідь @A_Traxel Мій прогноз: Середня явка на рівні 55-65 відсотків. Порошенко в І турі 52% Далі: -звинувачення в підтасовках в підконтрольних москалям ЗМІ + реакція місцевих патріотів, негативних до ПАП -через 2-3 дні внутрішні акти насильства -через 2-3 тижні повноцінна інтервенція кацапів

ФОП Князь @KERNES_PIDORAS · Буду смеяться без перерыва 17 часов если порох вообще не попадет во второй тур

Чеширский кот @MFardplrCN1ZgZl · Хороший подарок СБУ в день СБУ. В Москве дает пресс-конференцию перебежавший сотрудник центрального аппарата СБУ Василий Прозоров. 5 лет снабжал РФ информацией из АТО. ВБ вообще у вас не пашет. 5 лет крот в ЦА работал.

alex @alex52470821 · Нарешті Порошенко розкрив сутність своєї програми, назвавши її "План П" - і головне, що цей план вже відчули всі громадяни України - такого ПИЗДЕЦЯ в нас ще не було.

Лось Чеширский v2.0. @loscheshirskyi · чем ближе к часу"Ч", тем ярче разница между порохоботопiторами и зрадофілами. и заключается она в том-что зрадофилы жили и при Пэдре Мародере,проживут и без него! а порохоботопідоры- нет!!!

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page