top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (14)

Головною подією тижня, безумовно, стала перемога Зеленського у першому турі виборів Президента України. Молодь зробила свій вибір. Більш позитивного Президента годі було і очікувати. Готуємось до другого туру. Слово за Порошенко. В першому турі він зробив максимум - правдами і неправдами "переміг" Тимошенко. До другого туру він зробить все, щоб усунити і Зеленського. Всі, хто не пройшов у другий тур, почали готуватись до виборів у Верховну Раду.


Події в Україні:

  • Загострення на фронті. Гинуть українські захисники, патріоти, волонтери. Вічна Слава!

  • Курс USD тупцює біля 27…

  • Вже незабаром (за 3-4 тижня) ми зможемо спостерігати як порохоботи плавно перетворюються у зелеботів, а зрадофіли з новими силами накидають критикою на нового Президента (вже з'явиться за що). Ну все це, звісно, якщо вибори і надалі залишаться демократичними. А поки що треш і угар - краще соц. мережи не читати - весь негатив порохоботів скеровано на вимазування брудом Зеленського. Кращі політологи працюють над підняттям рейтингу Порошенко (навряд чи це можливо і тому краще сказати, що на зниження рейтингу суперника).

  • На тижні було цікаво спостерігати за обміном люб'язностями між кандидатами другого туру. Цей обмін проходить у стилі пінг-понгу відео повідомленнями у соцмережах. Грубо працює команда Порошенко. Трохи невпевнено виглядає команда Зеленського. Спостерігаємо. Аналізи кандидати таки здали, хоч і не разом. Може і вирішать щось з дебатами - було б цікаво почути кожного :)

  • ЦВК про результати виборів: Зеленський — 30,23%, Порошенко — 15,95%, Тимошенко — 13,39%, Бойко — 11,67%, Гриценко — 6,91%, Смешко — 6,04%, Ляшко — 5,47%, Вілкул — 4,15%, Кошулинський 1,62. Далі ті у кого менше 1%.

События в мире:

  • R.I.P. Георгий Данелия.

У Твітері:

Александр Дубинский @alexdubinskyi · Порошенко: я з завтрашнього дня розпочинаю боротьбу за виграш у другому турі. Моя програма, насправді, дуже коротка: «Від подолання бідності до економіки майбутнього». Свинарчука и Коненко посади, борец х_ев.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page