top of page
Фото автораDePo

Події тижня (15)

Оновлено: 15 квіт. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця.


Події в Україні:

  • Вибори тупцюють навколо дати проведення дебатів. 14 (Порошенко) чи 19 (Зеленський). На мій погляд краще 19 - останнє слово, а далі тиша і вибори. 14-го дебати так і не відбулись - Зеленський не прийшов.

  • Агітація проти Зеленського зводиться до того що він "маріонетка Коломойського". Якщо відкинути це припущення, то виходить, що не такий вже і поганий вибір на користь Зеленського зробили громадяни при голосуванні. Якщо навіть це припущення має рацію, то ще невідомо хто кращий (або гірший), Порошенко чи Коломойський. В мене є впевненість, що Коломойський не гірший (це ж не Бойко і не Вілкул), тим паче, що не він буде Президентом.

  • Порошенко і його команда дуже передбачувані. Як і передбачалось їх "чорний" політтехнолог почав тиснути на те, що Зеленський, як представник сцени, ну не може не вживати наркотики. За кілометр видно, чиї вуха стирчать. Президент тупо виконує ці жовті звинувачення, які поки що не мають ніяких фактів, а є чиїмось припущеннями. Останні біг-борди на яких Порошенко разом з Путіним - так ті викликають тільки ще більшу огиду, як до Путіна, так і до Порошенко, який до цього докотився… Путіна таки прикрили (хоча може в цьому і був план - привернути увагу), але відразу наступили на інші граблі - перероблений рекламний відео-ролик з Зеленським (де його збиває вантажівка), це ще більше дно. Хоча відео і не офіційне, але запитань чиє воно не виникає.

  • Порошенко вирішив самостійно надавити на Зеленського, прийшов без запрошення в студію 1+1, розмовляв з Зеленським по телефону. Вові потрібно мати більш витримки, спокою. Екстрені ситуації вибивають його з рівноваги. Також відчувається що українська мова для нього важкувата і він постійно зривається на російську (стає зрозуміло, що хвилюється). Так, це була запланована провокація. Скоріш за все дебати так і не відбудуться, хоча на місті Порошенко я б таки пішов на стадіон 19-го.

  • Я розумію націоналістів, які офіційно підтримали Порошенко - ну не могли вони підтримати Зеленського, який так погано володіє українською (хоча за рік-два він буде розмовляти не гірше інших політиків). Але краще би вони промовчали. Підтримати Порошенко, це як контрольний постріл собі у голову.

  • Щось мені не дуже подобається вимога Гройсмана перекласти на забудовників ще і будівництво інфраструктури (школи, дитсадки та інше). Забудовники будують за кошти інвесторів (тих хто буде потім жити у цьому будинку). Покласти на забудовників ще і витрати на інфраструктуру, це збільшити вартість квадратного метру для інвесторів у рази. Доступне житло кажете… Ну-ну… Держава (або місцеві влади) зовсім хоче зняти з себе питання забезпечення своїх громадян достойними умовами життя?

  • Нарешті відкрили Вищий антикорупційний суд України. 38 (повинно бути 39) суддів будуть щось робити (скоріш за все просто отримувати немаленьку зарплатню і плювати у стелю). Чи буде цей суд щось взагалі робити стане зрозуміло вже після виборів, бо зараз цей суд не потрібен у зв'язку з відміною статей за якими б він мав судити корупціонерів. Та й інші антикорупційні органи, які повинні поставляти матеріал цьому суду, залишаються у підвішеному стані (щось роблять, гроші прожирають, а результату ніякого - більш на огороднє пугало схоже). Це навіть якщо не брати до уваги, що всі ці органи підігнані під ще діючу владу і що станеться якщо Президент зміниться незрозуміло.

События в мире:

  • В Судане военный переворот. Военные отстранили Президента страны (30 лет у власти = диктатор) и взяли власть в свои руки.

  • Джулиан Ассанж передан в руки властей Великобритании. 7 лет прожил в посольстве Эквадора. Все уже и забыли в чём там дело, но результаты публикации материалов на его сайте до сих пор раследуются. Если в США узнают, кто ему слил информацию, скандал вспыхнет с новой силой.

  • Илон Маск продолжает покорять космос. Очередной успешный запуск Falcon Heavy и посадка бустеров. С Днём Космонавтики!!!

У Твітері:

Volodymyr Groysman @VGroysman · Вимагаю від Мінрегіону опрацювати і Уряд затвердить більш жорсткі вимоги до забудовників щодо наявності соціальної інфраструктури в нових масивах. Житло будується швидко, люди платять великі кошти, а потім страждають. За відсутності шкіл діти вимушені навчатися у три зміни!

Танчичек @Tanzilechka · Прикиньте ща в штабе Сывого: - Обещай им всё, Петя! Просто тупо всё обещай! Друзей посадить, кумов расстрелять! Медведчука! Медведчука скажи отстранишь! - Здай анализы! Ну и что, что здавал? Ещё здай! - Иди в отказ глухо! Говори не знал ничего! Всего 2 недели продержаться, Петя!

Петро Порошенко @poroshenko · Де-факто, Медведчук на переговорах був єдиним каналом зв’язку з Путіним і РФ. Він виявився неефективним. Звертаюся до СБУ перевірити доцільність далі використовувати Медведчука у гуманітарній групі по звільненню заручників, якщо його дії неефективні. Чекаю на доповідь СБУ!

Петро Порошенко @poroshenko · Дивує позиція, коли розслідування по Укроборонпрому йде з 2016 року, справа по енергетичному сектору – з 2015 року. Де ви були ці роки? Чому справа не в суді? Чому навмисно і свідомо відбувається витік з правоохоронних органів саме напередодні виборів?

Максим Иванищев @ima7today · Оправдание: «я ничего пять лет не знал коррупции» – это самое дебильное, что можно было придумать. Не только знал, но и возглавлял. Зная аппетиты Петра Алексеевича, и видя абсолютную безнаказанность Свинорчуков – можно смело утверждать, что был и в теме и в доле.

Olga Amir @HanumeZiba · За две недели кандидат в президенты Зеленский. уже сделал: -Ускорил создания антикорр.суда. -Ускорил принятие закона об импичменте Президента -Отозвал Медведчука с переговоров по ордло -Заставил петю признать ошибки, извиниться, и даже сдать анализы. Ну ниче так! #ЗеМойПрезидент

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page