top of page
Фото автораDePo

Події тижня (17)

Оновлено: 7 черв. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця.

Данні ЦВК: Володимир Зеленський - 73,22%, Петро Порошенко - 24,45%

33 роки минуло від дня трагедії - аварії на Чорнобильській АЕС. Світла пам'ять Героям Ліквідаторам! Пам'ятаймо!

Події в Україні:

  • Зеленський приймав привітання від керівників країн з усього світу. Майже місяць часу (до інавгурації) буде досить напруженим, але нічого суттєвого він зробити не зможе, бо прав ще не отримав. Президентом на цей час залишається Порошенко. Поки ЦВК затягує оголошення результатів, для того, щоб відкласти інавгурацію і позбавити можливості розпустити ВР, Зеленський поїхав з дітьми у Туреччину відмиватися від бруду.

  • Верховна Рада почала чухати потилицю і думати як би їй уникнути розпуску. "Найкраще" що придумали, це позбавить Президента цієї можливості, залишивши йому тільки декоративні функції. Боротьба за виживання… Зупинити деструктивні дії ВР Президент може тільки за допомогою безперебійної роботи антикорупційних органів і судів. Вже після декількох резонансних затримань і судових рішень депутати почнуть замислюватись і шукати примирення. Самих депутатів притягнути до відповідальності буде дуже важко, але ж вони не самі крадуть, їх корумповане оточення не має депутатської недоторканості.

  • Верховна Рада України нарешті ухвалила закон «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Своєчасний і довгоочікуваний закон. Як він буде працювати - подивимось."

  • Самопоміч" злякалась можливих змін, втнула дурницю (це я про пропозицію обмежити права Президента) і втрачає можливість отримати гідний результат на наступних виборах до ВР. Все ж таки треба поважати вибір своїх громадян, а не відстоювати свої власні шкурні інтереси. Такі закони повинні прийматися до початку виборів, а не залежно від результату голосування.

  • Увесь цей інформаційний шум дозволив Ахметову майже непомітно придбати собі ще пару обленерго завдяки рішенню корумпованого АМКУ. Ось такий собі Ротердам++… Якщо б ці обленерго не віддали Ахметову, то їх захопив би Коломойський :)

  • ГПУ, як завжди, почала ворочатися. Але ж ми знаємо з минулого, що це звичайна імітація роботи. Втихне галас навколо корумпованого оточення Порошенко (Ложкін, Філатов, Гонтарева…) і в ГПУ знову повернуться до своїх справ особистого збагачення.

  • Ще одна бурхлива імітація роботи - ДБР обшукує НАБУ… Ну що вони там знайдуть? І та і інша валяли дурня весь цей час і отримували немаленькі кошти з бюджету. Шукають докази бездіяльності… це ж треба до такого додуматись - шукати докази того, чого не було…"

  • МоноБанк" майже догнав "ПриватБанк" по можливостям свого додатку (клієнт-банк). Анонсована послуга "Скарбничка" і декілька варіантів її поповнення. Вже незабаром 1 000 000 користувачів. Відсотки по депозитам регулярно знижують - схоже, що банк має проблему розміщення вільних коштів, економіка буксує, ризикувати ніхто не бажає, кредити не беруть.

События в мире:

  • Шри-Ланка. Продолжаются теракты. Гибнут люди (280 погибших и много раненых). Религиозные фанатики беспощадны к своим противникам.

  • Путин подписал указ о упрощённой процедуре выдачи российских паспортов жителям оккупированных территорий (ОРДЛО). Чисто демонстративный выпад и требует адекватного ответа. Я бы предложил разрыв дипломатических отношений и перекрытие границ.

  • Российская нефть оказалась некачественной и по этой причине ряд стран временно приостановил её получение. Приостановлена работа нефтепроводе "Дружба".

Події в житті:

  • Днепр. Ремонт Центрального моста. Меня одного бесит, что уже неделю как перекрыли (частично) движение, создали пробки, создали проблемы людям и уже неделю НИЧЕГО не делают? Такими темпами они его никогда не отремонтируют. Бесит такое отношение к людям. Стоило только написать это, как уже в четверг начали снимать старое асфальтовое покрытие - работа пошла.

У Твітері:

Страшный БЕНДЕРовец @Realuran · Ответ Украины уху евшим кацапам на выдачу их паспортов должен быть таким: 1. Разрыв ВСЕХ отношений с россией! 2. Блокада Приднестровья, Крыма и Лугандона! 3. Введенние визового режима с Ордой! 4. Арест всех активов россии в Украине! 5. Полное прекращение транспортного сообщения!

ІнфоВійська України @i_army_org · Как оказалось, тем, кто получит российский аусвайс, российская социалка не положена потому что они не прописаны в РФ. Итого, из "преимуществ" паспорта РФ остаётся только возможность сесть в российскую тюрьму за лайки или репосты и получить штраф за "оскорбление" российской власти

Наш Харків @MaidanKharkiv · Хочу всім нагадати, на даний момент Президент п Порошенко!!! Повторю, зараз Президент Порошенко! Поки не було інавгурації Зеленьський просто звичайний громадянин країни як я або ви, крапка.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page