top of page
Фото автораDePo

Події тижня (18)

Оновлено: 6 трав. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця.


Війна триває. За квітень на Донбасі загинуло 14 українських воїнів.

В пресі опубліковані офіційні підсумки виборів Президента України.


Події в Україні:

  • Верховна Рада відпочиває до 14 травня. Затягується інавгурація нового Президента. І ці люди дорікають, що Зеленський на два дні злітав до Туреччини?

  • Розганяють новину про квартиру Зеленського у Криму. Ну купив Він квартиру у Криму, коли той ще не був окупований, ну не по ринковій вартості (як оцінили, так і купив) і що з того? Після окупації нею не користується. Були б у мене кошти, я б також купив квартиру у Туреччині (в мене там дуже гарні знижки є - якщо кому треба :) ).

  • Зеленський з Путіним дискутували через ЗМІ - така собі перепалка напередодні бою (як у боксі).

События в мире:

  • В России сгорел SSJ-100.

Події в житті:

  • Як для мене, то дуже короткий тиждень видався. Відпочивав до середи, Коли я відпочиваю, мене не цікавить політика і події у світі - вся увага рідним людям і домашнім тваринам.

У Твітері:

Patriotoff @PatriotoffUA · Вообще Зеленский,это человек нового мышления в политике,который кардинально отличается от нынешних "ворюг" и поэтому не помещается в мозгах многих украинцев.Они привыкли,что их обворовывают и обманывают и считаю, что по другому быть не может. А нет,может!

pani_Stork @_missSonse · Цікаво. А хтось згадає ,хоч один Закон , який прийняла Рада заради полегшення життя простим людям . Ні Ахметову , ні іншим олігархам, а саме простому українцю ! Хоча б один .

bo taty @vbobber1 · Спровоцировала и поддерживает войну Россия,..воюют украинцы с украинцами,при поддержке России..Так,ближе к тексту.Якщо нема,протистояння між українцями,то хто такі сепари?Там,за роки війни,виросли діти з ненавістю до України...Вони наші громадяни,чи ні?І до речі,багато їх в Київі

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page