top of page
Фото автораDePo

Події тижня (20)

Оновлено: 24 трав. 2019 р.

Затверджена компромісна дата інавгурації Президента - 20 травня.


Події в Україні:

  • Генерал Наєв каже, що може звільнити Донбас за 24 години але не каже скільки людських життів це коштуватиме… Я так розумію, що Порошенко 5 років тому виходячи з таких заяв і казав про 2 тижні на закінчення АТО, але щось пішло не так…Таке відчуття, що міць нашої армії для керівництва вимірюється кількістю генералів. Пригадується, за часів служби у армії казали - "Чем шире наши рожи, тем плотнее наши ряды!"

  • Порошенко підписав "Закон про мову…" Будемо розмовляти українською? Будь ласка, менше срачу по цьому питанню - мова повинна об'єднувати.

  • Коломойський прилетів в Україну до Дніпра. Чи то підтримка для Зеленського, чи то додаткова гиря йому на ноги… А може буде вирішувати питання зміни влади у тісному олігархічному колі разом з Порошенко, Ахметовим та іншими. Подивимось.

  • УПЦ (КП) проти ПЦУ - перші релігійні непорозуміння між українськими церквами. Влада не повинна втручатись в релігійні справи - церква у нас відокремлена від держави.

  • Вакарчуку створили партію під вибори. Нові обличчя? Ви ще не забули, чим закінчився минулий похід Вакарчука у депутати? Пшиком закінчився. Зараз цей Пшик знову намагаються перетворити у Голос. Може хтось і поведеться. Як співак Вакарчук непогано працює, а як політик він обісрався минулого разу по повній. Не вірю!

  • У Верховній Раді жопа. У Конституційному суді - повна жопа. Про Уряд краще зовсім помовчати… Ось такі, сука, реформи…

События в мире:

  • Трамп совсем охренел со своими адвокатами, советниками, политтехнологами - решил выехать на выборах за счёт Украины? Это же надо быть таким мудаком. Хотя мы вроде в этом и не сомневались, но всегда хочется верить в лучшее.

  • Помпео пнул Путина на встрече в Сочи. Призвал помириться с Украиной. Они реально не понимают, что США для России враг номер один и слушать эти призывы никто не будет?

  • Растёт напряжение в отношениях США с Ираном.

  • Прошло Евровидение в Израиле. Было весело. Победил певец из Нидерланд. Марув смогла бы достойно вписаться в это шоу и была бы лучшей. А так вся слава досталась Верке Сердючке :)

Події в житті:

  • 112 канал тут у нас проводил опрос и снимал. Подборка вопросов поразила: готовность к компромиссам и сотрудничеству с Россией и оккупированными территориями (ОРДЛО) с возможностью их автономии. К чему бы это?

У Твітері:

тонто и оно @mchlkths · Укрзализныця в ходе внутреннего аудита выяснила, что её можно грабить бесконечно.

karkardill @karkardill · Перекладаючи з чиновницької мови на людську: в УЗ крадуть в 15 разів більше, ніж заробляють. ))

Сергей Даншин @DanshinSergey · Я так и не понял за что на Лещенко собак спустили. Он сделал чтото незаконное? Надо было подлизнуть Трампу и спрятать список пидарасов с их росписями? Может я чото не догоняю.

Буми Рандер @BumiRander · У відповідь @BorisBorisenko5 За несколько месяцев до выборов я был уверен, что Порошенко не отдаст власть. После первого тура я думал так же. Через три недели после второго тура я вижу, что он все так же не готов отдать власть добровольно.

Плейшнер @Golovopop · Алина Кабаева родила двойню. Сразу и президента и премьера.

Ante Gotovina @levchukol1 · Ціни на газ в Європі 160$/1000м.куб. Благодєтєлі Бойко та Медведчук обіцяють УВАГА!!!!! домовитись з ватастаном за 240$. Ну не ідіоти?

The_Newsroom "Ми не взяли і не берем в олігархів жодної копійки, жодної цукерки, вони не створюють і не фінансують наших сценаріїв. Наші політичні рішення не зможе купити ніхто», - заявив Вакарчук, і ми це запам’ятали, а Пінчук мабуть, заплакав.

Дідько Лінч @Tuxa_cMepTb_14 · От шо мені справді цікаво, хто перший повторить подвиг Чєчєтова?

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page