top of page
Фото автораDePo

Події тижня (24)

Оновлено: 18 черв. 2019 р.

Пам'ятаймо одну з найбільших втрат на початку війни з Росією. 49 загиблих десантників 25-ки з Дніпра і екіпаж ІЛ-76. 14 червня 2014 року, Луганський АП. Вічна пам'ять героям! Смерть ворогам!

Події в Україні:

  • Пройшли збори більшості партій, які будуть приймати участь в позачергових виборах ВР. Великих несподіванок не буде, хто чого вартий подивимось після виборів. Більш за все пресують кандидатів СН. Роздивляються під мікроскопом кожного. На всі інші партії вже давно махнули рукою. За тиждень "Команда Зе" вже добряче почистила списки кандидатів за рекомендаціями суспільства і це не може не радувати.

  • Відбувся Конституційний суд з оцінки конституційності указу Президента про розпуск Верховної Ради. Вражає заангажованість деяких суддів. Чи вони справді ідіоти (зовсім не віриться, що таке можливе), чи вони настільки залежні, що їх не лякає навіть те, що вони виглядають ідіотами, коли проголошують свої тези. Готові на все заради виконання замовлення. А може це їх переконання, світогляд? Чекаємо рішення. Ф.Веніславський молодець, я б на його місці не витримав і сказав все що думаю про цих "шановних" суддів (не про всіх) і їх розумові здібності.

  • В Одесі знову палає. Горіла психіатрична лікарня. Загинули люди. Людей жалко. Медицина у нас поки що залишається глибоко у дупі.

  • Зеленський почав чистку СБУ і Держадміністрацій. Авгієві конюшні. Подивимось на призначення. Підписано також подання на звільнення генпрокурора Луценко (не має юридичної освіти). Хоча Луценко зараз ВРУ звільняти не стане, але крок Президента оцінить.

  • Командувати СЗР призначено В.Бухарєва ("Батьківщина"). Раніше працював податківцем. Щось у нього не дуже чисто з доходами… А що в нас колись були чесні податківці? Буде чим займатися НАЗК та іншим аналогічним службам.

События в мире:

  • В Молдове заваруха - Проблемы с Президентом Додоном и Парламентом. Плахотнюк в шоке. Похоже, что будут внеочередные выборы. Очень сильное остаточное влияние России на эту страну (нашего соседа), немного напрягает. Даже СНБО по этому поводу собирали. Надеемся, что демократия всё таки победит и в этой стране бывшего совка.

  • В Гааге началось рассмотрение иска Украины к России по поводу аннексии Крыма и вытекающих из этого последствий.

  • Литва продолжает помогать Украине боеприпасами. На этот раз получен груз на 255 тыс. евро. Спасибо! А где же наши давно обещанные властью патронные заводы? Разворовали, как всегда, или соврали?

  • В норвежский танкер пальнули торпедой у побережья ОАЭ. Хотя может и просто мину подвесили. США обвиняет в этом Иран и вроде как есть доказательства - видео, где какие-то арабы снимают неразорвавшуюся мину с борта танкера. Сразу два танкера пытались подорвать. Неплохая попытка поднять цену на нефть. Совбез ООН очередной раз выразил обеспокоенность…

Події в житті:

  • Немного поковырял Wix - перегнал все посты в один блог. Хотя и обещали, что ссылки не изменятся, но, как всегда, грабли оказались не там - ссылки постов из старого блога (как и обещали) остались прежними, но изменились ссылки на все посты, которые были написаны уже в новом блоге. Т.ч. Извините, если в старых твитах ссылки будут битые. :(

У Твітері:

Апріорі правий @aprioriprav · Говорив перед виборами і повторюся ще раз. Якщо Зеленський змінить ситуація в Україні на 25% - буду вважати його президентство вдалим. Якщо на 50% покращить - дуже успішним.

modus @modus88308454 · Усiм легiтiмним у Лэгiтiмний суд, усiм констiтуцiонним - у Констiтуцiонний, усiм баригам - у Баришiвський...

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page