top of page
Фото автораDePo

Події тижня (27)

Оновлено: 12 серп. 2019 р.

В червні на сході загинуло 9 воїнів - захисників нашого мирного життя. Слава Героям! Смерть ворогам!


Події в Україні:

  • Зеленський трохи пройшовся по Клімкіну (МЗС). Клімкін вирішив, що зовнішня політика не має відношення до президента і на ноту Росії відповів самостійно. Все б нічого, якби ця нота не торкалась долі наших військовополонених моряків. Завдяки відповіді Клімкіна, моряки залишаються у тюрмах Росії на невизначений термін. Клімкін пішов у "політичну відпустку".

  • Хто небудь, скажіть Богдану з ОПУ, щоб не торкався болючих суспільних питань - може він і непоганий юрист, але політик з нього так собі (ніякий).

  • ЦВК і суди геть з глузду з'їхали. Приймають і відміняють рішення одне одного. Рішення нічим не обґрунтовані (якщо не вважати обґрунтуванням заплачені за ці рішення хабарі). Люди обурюються, починають виходити на майдан. Порошенко розкачує човен щосили.

  • Почалось розведення військ на Донбасі. Першою пішла Станиця Луганська. Гарна новина - на цій ділянці військових буде гинути менше. Хоча, на жаль, не факт. Як підтвердження, на цьому тижні окупанти підірвали наш санітарний "Хамер", червоний хрест не зупинив, загинули військові медики. Погана новина - це початок заморозки зони нестабільності на довгі роки, здача ворогу наших людей і земель. Контролюється зона розведення проросійським ОБСЄ. Про Крим також можна забути назавжди.

  • НАБУ, САП та ГПУ - ні на що не здатні в боротьбі з корупцію бо самі покривають корупціонерів. Халтура на халтурі… Новий випуск BIHUS info. Життя після оборонки: брехня Луценка і халтура Ситника /// Наші гроші №279 (2019.07.01)

  • Гривня подорожчала. На міжбанку долар продавався нижче 26.

События в мире:

  • Россия не спешит платить ПАСЕ свои долги. Долги платят только трусы. ПАСЕ обосралась по самые уши. Протест против возвращения россиян выразили уже делегации 8 стран.

  • Россия опять пытается протянуть вопрос украинского закона про украинский язык на СовБез ООН. Поставили на рассмотрение на следующей неделе.

  • Глубоководный аппарат для диверсий АПЛ "Лошарик" ВМФ России похоже серьёзно пострадал. Был пожар. Есть погибшие (14). Пока всё мутно.

  • Израиль продолжил утюжить Сирию. ПВО Асаду не помогло.

Події в житті:

  • "Монобанк". Дуже цікаве спостереження - на тижні були проблеми з роботою, але жоден з власників-розробників а ні пари з вуст з цього приводу. Банкірам і айтішникам довіряти треба дуже обережно :)

У Твітері:

Lana.od.UA @LanaodUA1 · Друзья, если нам таки готовят Рябошапку на место Генпрокурора,напоминаю это давний друг Богдана и из той же оперы любителей грантов как и Данилюк.Надеюсь к назначению подойдут более взвешенно.И напоминаю Зе -команда в свое время спрашивала народ кто Генпрокурор-70%за Сакварелидзе

Цинічний Скептик @SergeyP77 · У нашій країні тільки одна мова потребує захисту і підтримки. І це - українська мова. У великих містах вона витіснена російською, у багатьох регіонах спотворена суржиком, белькочуть таке, що без півлітри не розібратись. Але ситуація,поступово,змінюється на краще. Повільно лише.

Сергій Костинський @kostynskyi · Територія України без української мови рано чи пізно перестає бути частиною України. Доведено російсько-українською війною.

Stugna UA @StugnaU · Лузер и лицемер, кинувший страну и народ, просрамши 5 лет жизни Украины теперь собирается устроить бунт против последствий, созданных своим же трудом. Сюр по украински…

луганчанин @Lugan4anin · А вы заметили, что Петя действует, как бандиты в 90-х? Создают тебе проблему (подконтрольный цик регает клюева шмария, ручные суды отменяют законы и выпускают сепарню) и тут появляется рошеномэн, который решает все проблемы, Атец Нации блеать, ща Майдан соберет, помешает))

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page