top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (34)


Трамп (що було доволі очікуваним), а тепер і Макрон вирішили поновити дружні стосунки з Путіним. Трамп запрошує до G7, а Макрон зовсім втратив сором у своїх намірах поновити дружні стосунки. Україні у боротьбі з Росією треба розраховувати тільки на власні сили - треба це прийняти як аксіому.


Події в Україні:

  • Чергова пожежа в Одесі. Цього разу у готелі. Є загиблі. Я так розумію, власники закладів і пожежники так і не зробили висновків з минулої трагедії - одні нехтують засобами протипожежної безпеки, інші закривають на це очі (думаю не безкорисно). Зеленський пообіцяв розібратись і покарати, але це маячня - президент не повинен цим займатись. Треба будувати систему, яка б виключала такі прикрі випадки. Поки що затримали власника (В.Чорний написав листа Зеленському де обґрунтовує свою невинуватість) та ще декілька відповідальних осіб. Потримають і відпустять по рішенню суду.

  • Нетаньяху "підфартило" з дружиною - що ж, буває. Багатого галасу здійнялось навколо цієї зустрічі двох президентів, а якби не дружина, то вона б пройшла майже непомітно (безвіз, холокост, голодомор, співпраця - буденність). Щось у цьому є...

  • У Ахметова знову хочуть забрати "Укртелеком". Навіщо? Не виконує зобов'язань? Змусьте виконувати. Ну навіщо державі цей тягар, цінність якого в заритих в землю комунікаціях? Краще б подумали, як запобігти монополізації на цьому напрямку (ринком це важко назвати). Хоча може і варто забрати і розпродати більш відповідальним власникам (аби не з Росії, а то щось мені підказує що так і може бути).

  • Дніпро. "Новий міст". Реконструкція майже завершена. Філатов, все ж таки встиг. Закривати було потрібно - я і гадки не мав, що половину мосту треба було переробляти три рази за три роки. Кладуть асфальт, чіпляють проводи, фарбують і прибирають. Роботи ще на тиждень, не менше. З 21-го знову закрили для пішоходів - прикро, остогидло їздити у переповненому автобусі де сотня людей при температурі 40 градусів їде годину зі швидкістю до 10 км. на годину.

  • Вища Рада Правосуддя таке ж сумне гівно, як і уся наша судова система (ну може це не стосується якихось нецікавих побутових справ де грошима і не пахне). Прикриває своїх і не має до правосуддя ніякого відношення. Це стосовно проваленого рішення про відсторонення від справ суддів київського Окружного суду. Судами правлять гроші, а не справедливість. Сумно. Розігнати.

  • Прихильникам тієї думки, що для того щоб повернути Крим і Донбас достатньо зробити життя в Україні кращим за життя в окупації можна навести приклад Південної і Північної Кореї. Може хтось з північної і побажав би жити як люди, та хто ж їм це дозволить. Раби не мають права голосу.

События в мире:

  • Исследователи из Великобритании решили опубликовать отчёт в котором указали на участие российской военной техники в 2014-м году в боях на Донбассе (под Иловайском). Типа раньше этого никто не знал? Проснулись, озаботились...

  • Макрон встречался с Путиным в Париже. Я понимаю, политика, то да сё, но как же противно смотреть на эти лобызания и присмыкания. Перезагрузки отношений они захотели в Европе. А российских танков давно не видели? Ну можете у британских коллег поинтересоваться - они наконец то разглядели их спустя 5 лет почти в самом центре Европы, может и вы увидите и подумаете кому руки жать. Берите пример с жены Макрона - руку себе сломала, лишь бы с Путиным не здороваться :)

  • Понеслась гонка вооружений... США испытывают новую крылатую ракету средней дальности способную нести ядерный заряд. Россия тоже испытывает, но пока очень "удачно".

  • Apple запускає своє телебачення "Apple TV+" - стримінговий сервіс де буде транслювати серіали власного виробництва. Чи полетить невідомо, але гроші вкладаються великі. України це поки не торкнеться, але може хто захоче подивитись - приготуйте 10 баксів на місяць.

Події в житті:

  • Провести электричество в кладовку стоит денег - видите ли у них это в стоимость квартиры не входит. Пытаются поиметь на всём. То небольшая перепланировка 5000 (снести лишние стены и немного подвинуть дверные проёмы), теперь кусок провода проложить 1000 (сам бы проложил, если бы до ремонта в подъезде разрешили зайти), потом площадь пересчитают и за счёт снесенных стен она станет больше и цена больше, не смотря на то, что на материалах на стены они сэкономят будь здоров как. Напрягают.

У Твітері:

Фагот Коровьев @Lucius_J_Brutus · сразу же после инаугурации Порошенко обязан был объявить военное положения и вместо того, чтобы отдавать якобы заблудившихся ихтамнетов обратно в РФ, заявить в ООН, что Россия напала на Украину, поэтому в СБ ООН ей делать абсолютно нечего. А вместо этого - подписал Минскую сдачу.

КРЫМский бандеровец @CrimeaUA1 · В Украине заочно арестовали судно Mriya, поставлявшее топливо для Черноморского флота рф в оккупированном Крыму. Такое решение Херсонский суд принял через 4 дня после того, как судно отпустили и оно покинуло акваторию Украины. Браво!

водка и мельдоний @treugolny_hui · во-первых, двигатель химический во-вторых, никакой радиации в-третьих, радиация конечно есть, но безопасная в-четвертых, никто не пострадал, но погибшие будут представлены к наградам

Orwell was right @GeogeOrwellLive · Щойно спало на думку: слухайте, А ДЕ ВСІ? Вже мабуть тиждень (може й більше) нічого не чую від Порошенко, Тимошенко, Гройсмана, ригів, Ляшка тощо. Від слова ЗОВСІМ. Наче і не було нікого. Що відбувається?

Ja NeUmerHerwam @neumerherwam · У відповідь @566578lenya Ярош( Правый сектор), Тянибок(Свобода) Белецкий(Национальный корпус) и подобные с честью выполнили задание российских спецслужб, розвалив и дескридитировав все националистические движения в Украине. Они как и Порошенко убили веру в будущее!

Володимир Зеленський @ZelenskyyUa · Since March 2014, when Russia was suspended from the G8, nothing has changed. The Ukrainian Crimea is still occupied, the Ukrainian Donbas is still suffering from the war. Grateful to those countries that have consistently supported Ukraine’s territorial integrity and sovereignty

Усталый путник @I_Garry437 · У министра спрашивают: - А вам не стыдно, что ваша теща в свои восемьдесят семь лет содержит вашу семью, катает вас на своих джипах, отдала вам один из своих коттеджей, управляет нефтяной, а вы, здоровый мужик, сидите здесь целыми днями и бумажки перекладываете!!!

Одеса-Анекдоти® @uanews3 · Нам, по пятьдесят... Только ж смотрите..., это не возраст... - это заказ...!

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page