top of page
Фото автораDePo

Події тижня (40)

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


За вересень на східному фронті від рук російських загарбників загинуло 14 українських захисників. Це війна. Героям Слава!!! Смерть ворогам!!!


Формула Штайнмайєра (а для когось може і Штрейкбрехера) узгоджена і підписана. Зеленський наполягає, що вибори тільки по українським законам при виведені військових формувань і контролі кордонів. Зрада чи прагнення миру на Донбасі? Покаже час.


Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 0

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 2 (Волкер, Гаврілова)


Події в Україні:

  • Зеленський вирішив почати реформування судової системи, але, як завжди, це схоже на косметичні засоби. Вища Рада Правосуддя залишається у тому ж корумпованому складі, а саме вона вирішує долю інших суддів. Може це тільки початок і наступним кроком під ніж піде і ВРП? Побачимо.

  • Гривня почала дешевшати. Хто не встиг купити по 24? Прогнозований урядом курс більший за 28 - тому подальшого укріплення гривні чекати не варто, я так розумію.

  • На прикладі подій навколо "Формули Штайнмайєра" яскраво простежуються методи роботи політтехнологів. Сама назва вже викликає огиду у звичайного українського громадянина. Сюди накладається незрозумілий для більшості зміст і навіщо вона потрібна. Робиться демагогічне спрощення, підміна поняття. Незрозуміла "формула" замінюється на більш зрозуміле "капітуляція" (хоча воно і має зовсім не той зміст, що був на початку) і вже на основі цього підбурюється суспільство.

  • 2019.10.02 ВР: Партії, які не пройшли до Парламенту (набрали менше 5 відсотків), позбавляються державного фінансування. Ляшко смокче свої вила.

  • 2019.10.03 Зеленський таки штовхнув звернення до народу у зв'язку з заворушеннями викликаними "формулою Штайнмайєра". Зрада відміняється... Чого так довго думав? На пару днів раніше і не було б такого галасу. Порошенко не спить (хоча комусь може це і здається, дивлячись на фото з зали ВР), швидше надо реагувати на болючі для суспільства питання.

  • 2019.10.04 Сумна новина. Піді Львовом при заході на посадку розбився український транспортний літак АН-12. Загинуло 5 членів екіпажу, 3 отримали травми (всього на борту було 8 людей).

  • При обшуку у затриманих трансплантологів вилучили біля 1 млн. $ - ось така наша "зубожіла" медицина...

  • 2019.10.06 Відбулись масові акції протести проти "формули Штайнмайєра". Люди вийшли сказати своє слово та нагадати владі, що "Україна понад усе!". Я так розумію ці протести, бо іншого розумного пояснення цьому движу нема (не брати ж до уваги намагання Порошенко таким чином уникнути покарання).

События в мире:

  • В свете последних скандалов, обратил внимание на рейтинги кандидатов в президенты США. Трамп 47% - Байден 43%. От этого скандала пока поддержку утратил Байден. Что будет дальше - посмотрим.

  • В Гонконге продолжаются массовые протесты. Ещё в нескольких станах тоже неспокойно - мир в движении, люди отстаивают свои права.

Події в житті:

  • Галимый MS RDS перестал удалять перемещаемые профили после выхода пользователя с сервера. Сразу закончилось свободное дисковое пространство. Пока приходится удалять ручками. Раньше такое тоже было, но только после изменения политик. Разобрались - оказалось нельзя запрещать хранение в профиле временных файлов. User.dat сохраняется вначале в темповый файл и только потом заменяет исходный. Если запретить - профиля перестают сохранятся и не удаляются с сервера. При некорректном сохранении остаются временные файлы, которые убивают пространство в хранилище профилей. Вот же... никуда без ручной работы не дется.

У Твітері:

Фагот Коровьев @Lucius_J_Brutus · Договор о дружбе - наебали, Будапештский меморандум - наебали, Харьковские - наебали, Минские - наебали, Что ещё должны сделать в кремле, чтобы в Киеве наконец-то начало доходить - чего стоят подписи Москвы? Может быть выссаться Зеленскому на голову?

Йозеф Кнехт @jozefkneht1 · Чиновник, який ходить і погрожує розповісти щось таке, від чого всі прозріють, але з якихось причин не розповідає, є таким же злочинцем, як і ті про кого він мовчить. Чекаю від Данилюка внятних розповідей, інакше він бере на себе відповідальність за все, про що він не скаже.

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page