top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (44)

Оновлено: 8 лист. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 1 (Дубневич)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 1 (Микитась)


Події в Україні:

  • ​ 2019.10.28 - Головою Київської ОДА призначено Чернишова О. - перша заміна у команді тільки що призначених голів ОДА. Дубинський таки добив попередника, або він сам вирив собі могилу своїми договірниками.

  • 2019.10.28 - Дніпро. Почався опалювальний сезон. У нас тепло.

  • 2019.10.28 - Дніпро. Рвонуло на одному з заводів на лівому березі - "Потоки", після чого він частково згорів. Горів склад з залишками від виробництва олії (макуха). Ніхто не постраждав. Пожежа була ліквідована майже відразу.

  • 2019.10.29 - СБУ "К" при спробі отримати хабаря у $ 40 000 затримало одного зі співробітників НБУ. Хабар призначався за сприяння в отриманні ліцензії на відкриття пункту обміну валют. Зрозуміло, що затриманий не остання ланка у корупційній схемі, але чи будуть подальші затримання, поки що невідомо, але ми на це сподіваємось.

  • 2019.10.30 - За намагання дати хабаря у $ 100 000 затримано директора харківського лісгоспу. Непогано у нас так живуть державні директори, навіть в областях де і лісу то не так багато. Це вже деяке просування в боротьбі  з корупцією, але ми очікуємо більш масштабних затримань, які анонсував Зеленський з першого листопада.

  • 2019.10.31 - Рада таки дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності свого депутата Дубневича, хоча і зі скрипом. Може це і є анонсовані притягнення високопосадовців? Також Рада повторно повернула у дію закон про незаконне збагачення. Якщо більше 6,5 млн - кримінальна відповідальність, а за 1 млн - конфіскація. Хто стене першим?

  • 2019.10.31 - ВР прийняла закон про доступ громадян до водойм для загального користування без перешкод. Це право було в Конституції, але регламентуючого закону не існувало. Прописані штрафи за перешкоджання в доступі. Подивимось, як це буде працювати в реалі..

События в мире:

  • ​2019.10.28 - Пока Турция приостановила наступление на курдов, США решили вернуть часть своих военных (500 человек) на ранее оставленные базы.

  • 2019.10.28 - Начались массовые нарекания на работу Apple iPhone 11. Это касается качества голосовых вызовов в сети Vodafone. При этом в Киевстаре всё работает исправно. Смена версий iOS, установка обновлений и сброс настроек не помогают. Оператор пока проблему не признал - отправляет всех к производителю. Ждём, что поможет вышедшее на этой неделе обновление до iOS 13.2. Старые устройства тоже получили обновления безопасности до iOS 12.4.3 (если кто ещё юзает такое старьё, как я например :)) Новая версия помогла решить проблему. Бывает. Обновляйтесь.

  • 2019.10.31 - Продолжаются распостранятся слухи о гибели Пригожина в авиакатострофе в Конго. Было опровержение, но живого его так пока никто и не видел, а как же всем хочется, что бы это было правдой.

  • 2019.10.31 - Импичмент, так импичмент. США в ожидании начала процедуры, на которую дали согласие американские законодатели. Украина становится мегаизвестной и в этом, далёком от нас, полушарии..

Події в житті:

  • Найбільшу дискусію у нашому невеликому колективі на цьому тижні викликала новина про впровадження штрафів за перевезення дітей у авто без дитячих крісел. Що робити, якщо дітей декілька і як справи з викликом таксі тепер будуть? Чи потрібні документи на дитину? Хто буде виміряти параметри дитини і крісла? Неоране поле для зловживань і суперечок.

У Твітері:

Іnсgnіtо @ijiausooabdegw · В любой непонятной ситуации надо садить Порошенка. Во-первых, это стопудово он мутит, а во-вторых, даже если в этот раз не он, то его все равно пора садить

Юра @nopoxo6omu_ni__ · Ті, хто вивчає новини по вирваних з контексту заголовках, проковтнули тезу свино-пропаганди, що Зе нахамив ветеранам. Чим дивитися пів-годинне відео, легше спожити 1,5 хвилинне приготоване порохобобами лайно... Технологія інформаційної війни вкотре спрацювала.


1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page