top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (45)

Оновлено: 12 лист. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 0

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 0


Події в Україні:

  • 2019.11.05 - Я так розумію, анонсованих Зеленським на перше листопада гучних посадок не буде і на цьому тижні... Щось він там ще казав про "до кінця року...", але навряд і ця обіцянка буде виконана - брак кадрів, брак досвіду, брак бажання... Чого не торкнись - всюди суцільний брак... Прикро... Є і гарні новини від Президента. Сьогодні зібрав засідання та надавав пі...завдань. Основний напрямок - полегшення ведення бізнесу, прозорості влади і покращення життя простої людини за рахунок діджиталізації. Строки виконання завдань - кінець цього року, початок наступного. Залишається чекати і сподіватись.

  • 2019.11.06 - Російський слід в українських справах. Сьогодні біля Києва підірвали авто російського бізнесмена-фармацевта Ігоря Сало (вижив, на відміну від свого охоронця). Війна йде вже майже шість років - що тут робить російський бізнес? Друга подія - напад Ляшко на депутата від СН Геруса. Привід - чи то заздрощі, чи то дозвіл на постачання російської електроенергії (знову таки співпраця з ворогом, дуже суперечливе рішення, яким вже скористався Коломойський і яке шкодить здирству Ахметова). Ляшко захищає інтереси Ахметова тими засобами на які здатен - гучними скандалами. Цікаво, що Ляшко був з охоронцем, на відміну від Геруса. Якщо його притягнуть до відповідальності, то у нас з'явиться ще один "в'язень совісті".

  • 2019.11.07 - Виникає враження, що співробітники НБУ геть позбавлені почуття самозбереження, або дуже жадібні, до такого стану, що гребуть  незважаючи ні на що. Знову затримали працівника і знову за хабар у сприянні отримання ліцензії на продаж валюти. Може вони вважають, що снаряд двічі в одну воронку не попадає?

События в мире:

  • ​ 2019.11.07 - Тема импичмента в США была ведущей во всех зарубежных новостях. Ничего нового - выборы приближаются.

  • 2019.11.08 - Германия таки оставила ограничения на прокачку российского газа. Украина не лишится транзита и России придётся идти на уступки и заключать контракт на транзит. Ожидаем лучших условий и оплату судебных исков.

Події в житті:

  • Все стабільно.

У Твітері:

Aga @AlAhmediyya · Коли @ZelenskyyUa залишив на посаді Авакова, замість Саакашвілі призначив прем'єром Гончарука, замість Сакварелідзе - генпрокурором Рябошапку, стало зрозуміло, що ніяких кардинальних змін в країні не буде!

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page