top of page
  • Фото автораDePo

Події листопада 2019

Оновлено: 11 трав. 2023 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 9 (Марченко, Писарук+6, Конзеля)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 7 (Писарчук+6)


Події в Україні:

  • 2019.11.11 - Продаж землі сільськогосподарського  призначення, судячи з усього, таки відбудеться. Напередодні зустрічі депутатів "СН" Зеленський виступив зі зверненням до народу, де все чітко змалював по цьому нелегкому і суперечливому рішенню. Червоні лінії окреслено. Виступ сподобався. Продаж землі я і раніше підтримував, тому питання тільки в справедливій і прозорій реалізації цього механізму. СН на зустрічі таки вирішили відкласти голосування по землі - брак голосів.

  • 2019.11.11 - Генерала Марченко заарештовано за закупку бракованих бронежилетів та іншого майна за завищеними цінами. Застава у 76 мільйонів. Бірюков напружився, він може бути наступним.

  • 2019.11.11 - Знову на піку боротьби з корупцією опиняється НБУ та його кадри - минулі і теперішні. НАБУ затримало Писарука (зараз він голова правління Райффайзенбанку) та ще декілька осіб з його минулого оточення у справі про розкрадання коштів рефінансування. Відразу ж і відпустили до обрання запобіжного засобу у суді. Обіцяє бути дуже гучною справою. А може це знову був інформаційний шум для прикриття прийняття закону про землю - все може бути.

  • 2019.11.12 - у ОП затримали шахрая-хабарника голову одного з департаментів Конзелю Светлану за $ 150 000 хабаря. Круто! А ще вона підробляла шпійоном - постачала інфу тому, хто заплатить. В АП працювала з 2005-го року. Ретельніше кадри потрібно фільтрувати, а то жаліють, не звільняють і потім вигрібають собі на голову проблем. А може не все так просто і у неї був дах? Подивимось. Цікаве кіно!

  • 2019.11.13 - Закон про ринок землі прийнятий у першому читанні під особисті зобов'язання Президента до другого читання ліквідувати всі недоліки і передбачити всі необхідні механізми запобігання зловживанням при продажі землі. Закон очікує всебічне обговорення. Основна вимога - ні в якому випадку запобігти продажу землі іноземним громадянам і компаніям. Особисто мене у вирішенні цього питання поки що все влаштовує. Голосували за тільки СН і я підозрюю, що всі інші партії і лідери планували закон зробити під себе і тоді, коли вони будуть при владі. Не вийшло.

События в мире:

  • ​2019.11.12 - В Боливии массовые антипровительственные протесты. Моралес сбежал. Стычки между приверженцами и противниками правительства. Военные наводят порядок. Доуправлялись...

  • 2019.11.12 - Израиль не на шутку придавил палестинцев с их Хамазом. Война разгорелась не на шутку. Израиль убирает лидеров террористов, а те в ответ засыпают его ракетами. В Сектор Газа подтягиваются танки.

  • 2019.11.13 - Facebook добавляет платёжную систаму во все свои продукты. Facebook Pay будет работать на базе обычных платёжных карт. Это пока не собственная электронная валюта (разрешение на её введение остаётся под большим вопросом), но очередной шаг в сторону её создания.

Події в житті:

  • Все стабільно.

У Твітері:

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page