top of page
Фото автораDePo

Події тижня (47)

Оновлено: 25 лист. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


На цьому тижні Україна згадувала початок Революції Гідності (День Гідності та Свободи) та ще одну трагічну подію минулого нашого народу - Голодомор - цілеспрямоване винищення нашого народу, геноцид, який влаштував комуністичний режим радянської росії у 32-33 роках минулого сторіччя.


Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 1 (Бамбізов)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 1 (Конзеля)


Події в Україні:

  • 2019.11.19 - від отриманих поранень у госпиталі загинув комбриг Корестельов. Вже другий бойовий комбриг за роки війни. Сумно. Героям Слава!

  • 2019.11.19 - Росія повернула наші військові кораблі захоплені у Керченській затоці. Ну які вже з них кораблі... раша перетворила їх на мотлох, метало-брухт - відновленню не підлягають. Невже хтось очікував чогось іншого?

  • 2019.11.20 - Зеленський наводив мости до сепарів, обіцяв відремонтувати спортзал у школі та за три місяці відновити повернуті кораблі. Ну справжній український президент - нічим не відрізняється від попередників у цьому плані, окрім модної двотижневої неголеності обличчя. Розумков в той же час відвідав Дніпро, роздавав тут обіцянки (Аеропорт, Південне, Мечникова...). Попрацювали на славу... :)

  • 2019.11.21 - Олексій Мартинов розповів про розвиток воднолижного спорту у Дніпрі та Україні (https://youtu.be/lCannM08JR8). Розповів про свої погляди на життя та політику. Дуже цікаво послухати не дуже публічну, але дуже впливову людину нашої країни.

  • 2019.11.22 - У Одесі штормило так, що викинуло на берег цілий танкер "Delfi". Екіпаж врятували.

События в мире:

  • ​2019.11.18 - Продолжаются массовые протесты в Гонконге. Заруба идёт несмерть, есть жертвы среди протестующих. Полиция звереет с каждым днём. Очень напоминает Майдан в Украине.

  • 2019.11.18 - Мирную демонстрацию в Грузии разогнали водомётами. Закончилась демократия в этой витрине перспективного развития. Прощай пример для наследования и образец реформ.

  • 2019.11.19 - Пророссийское направление развития побеждает и в Молдове. Додон добился назначение в правительство нового прокремлёвского премьера. Ожидаемо, конечно, но хотелось прогрессивных реформ, а не гнилого вонючего болота. Выборы в убогих странах с только зарождающейся демократией не всегда дают положительный результат. Наша граница с Молдовой (особенно с ПМР) продолжает оставаться недружественной.

  • 2019.11.19 - В Иране разгораются народные протесты, горят банки магазины и заправки... Повод - поднятие цен на бензин. Дальше - больше. Достали уже всех эти исламисты со своим воинственным радикализмом. Даёшь светское государство!!! Только трудно им придётся - скатиться в эту пропасть легко, а вот выбираться ой как не просто. Протесты были придушены силовыми методами, больше сотни погибших.

  • 2019.11.21 - Похоже, рванула одна из китайских АПЛ. Взрыв был нехилый и радиация уже обнаружена. Китай пока молчит, но всё может быть правдой, а может и нет - пока подробности скрыты на глубине моря.

Події в житті:

  • У зв'язку з черговим розпродажем на Aliexpress накупив всілякого дріб'язку, постала проблема з відстежуванням (трекінг). ПЗ від "Укрпошти" на моєму старенькому iPhone 5s вже не працює, але дуже приємно що для цього є бот у телеграмі та вайбері. Рекомендую!

  • З новою квартирою затримка. Здачу відтягують на січень. У результаті перепланування і за рахунок знесених стін площа вийшла на пару метрів більша і потрібно ще доплатити 30 т. гр. А чому ніхто не враховує, що матеріали на стіни зекономили і роботи на їх встановлення також? А ще 5 т. гр. на індивідуальне планування (індивідуального там тільки відсутність цих стін). Можна було залишити і самому знести (пару таких ще залишилось) - вийшло б дешевше.

  • Вирішив ще трохи навантажити головну сторінку цього сайту - додав програвач з актуальним відео з Інтернету.

У Твітері:

Joker @_joker_111 · Пидозра на пороха появилась не благодаря Рябошапке, продажному Сытнику-коррупционеру, Холодницкому, не благодаря А. Трубе, а благодаря рыгу Портнову, котор год жизни положил чтобы мародеру хоть что-то предьявили, в то время как Рябошапка делает вид что пороха вообще не существует

Olga Amir @HanumeZiba · Разговор с норвежцем: Норв.:-Я не понимаю почему Литва выступает против русских. Я: потому что понимают, что будут следующие. И это я не понимаю расслабленность Норвегии Норв:А у нас с РФ договора. Я:Ах-ха-ха, Бу-га-га как же я хохотала до слез. Я слова не могла произнести

Олег Кавун @watermelonONK · Вернули корабли. Типа, жест доброй воли. Содрали всю электронику, сняты все навигационные приборы, двигатели, агрегаты, сняли, петли с дверей, украли кастрюли, даже гальюнами не побрезговали. Подрезаны несущие арматуры каркаса. Катера ремонту не подлежат. Мелкое пакостное ворье.

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page