top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (48)

Оновлено: 2 груд. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Цього тижня за резонансні злочини:

Затримано - 12 (Бровченко, Тупальський+9, Алперін)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 1 (Бровченко)


Події в Україні:

  • 2019.11.25 - Зеленський трохи попіарився. Виконуючи свої обіцянки записав відеозвернення крокуючи на роботу. Став по-ближче до народу. Обіцяв зробити це щотижневим ритуалом. Переказувати його спіч не варто, але цілком пристойно, якщо не зважати на бардак у команді слуг. На словах у будь кого все виглядає пристойно, але ж оцінюють по справах.

  • 2019.11.25 - Стільникова мережа Vodafone змінила господаря (вже не російський МТС, а азербайджанський), але зміна вивіски не змінює суті - мережа продовжує контролюватись фсб. Обережно! Ворог підслуховує! :) Хоча, заради справедливості, треба сказати, що і інші мережі не набагато кращі у цьому плані.

  • 2019.11.26 - "Мер" Горлівки Матюха покинув ОРДЛО. Ось якби він разом з Горлівкою до нас перейшов, то був би майже героєм, а так залишиться просто черговим сепаром-перебіжчиком якого чомусь вирішили відмити у дуже дивний спосіб, призначивши його розвідником. Не вірю!

  • 2019.11.26 - Долар на міжбанку коштує вже нижче 24, але ціни продовжують дертися вгору, якщо не зважати на знижки до "чорної п'ятниці".

  • 2019.11.26 - Президент об'явив полювання на Алперіна, який подався у біга. Стосується вся ця метушня схем на митниці, які Альперін крутив разом з Тупальским (якого вже затримали зі ще десятком митників та іже з ними). Поки шукають... а схеми продовжують працювати на інших митницях. Бюджет продовжує втрачати кошти. У минулому місяці недовиконання 10 відсотків.

  • 2019.11.27 - Алперін разом зі своїм адвокатом прийшов до САП. Виявляється, його не дуже то і розшукували, так, попіарились трохи. Може навіть і не затримають... а шуму то було...

События в мире:

  • 2019.11.21 - Похоже, рванула одна из китайских АПЛ. Взрыв был нехилый и радиация уже обнаружена. Китай пока молчит, но всё может быть правдой, а может и нет - пока подробности скрыты на глубине моря.

  • 2019.11.28 - Apple нехило так прогнулась под рашку. Деньги не пахнут. Теперь на своих картах для жителей россии Apple показывает Крым росийским. Украина выразила протест, посмотрим на реакцию.

Події в житті:

  • Все стабільно.

У Твітері:

Цензор.НЕТ @censor_net · Підозрюваний у держзраді ексзаступник міністра Бровченко вийшов під заставу в 570 тис. грн

Ukrainian brand @AllaUkraine2015 · Можно принять много правильных законов, создать антикоррупционные структуры, АКС но о борьбе с коррупцией можно будет говорить тогда, когда будут реальные приговоры, Порох нам 5 лет рассказывал сказки, потому и слетел, нужна политическая воля, только и всего

Оливия @olivia88877 · Саакашвили : " Я много лет ждал такого. Альперин был неприкасаемым при всех президентах и властях и когда я прижал его в Одессе, он спокойно перешел «работать» на Винницкую и Киевскую таможни. Вот это называется реальное лидерство президента в борьбе с коррупцией."

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page