top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (49)

Оновлено: 9 груд. 2019 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Цього тижня за резонансні корупційні злочини:

Затримано - 1 (Щербина)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0

Звільнено - 1 (Алперін)

Події в Україні:

  • 2019.12.02 - Невже в нашій країні так важко знайти гарного снайпера, який виконає свою роботу без цієї тупої стрілянини по авто яке рухається, вбивства ні в чому не винної дитини і так і не виконаної роботи? Більше схоже на постанову в якій щось пішло не так, або замовник дуже тупий і жадібний. Виконавці ще тупіші. Дитину дуже шкода.

  • 2019.12.03 - Алперін вийшов під заставу (а ви чого очікували, що його посадіть?). Коболєва звільнили з посади голови Нафтогазу (а ви чого очікували, що його посадять? непогано так заробив грошенят на цій держпосаді нічого не роблячи). Ось така боротьба з корупцією за державні кошти. Ціни на газ прогнозовано зростатимуть, надходження від митниці прогнозовано зменшуватимуться... Як виявляється, за якихось $ 150 000 хабаря цілком можливо не доводити корупційну справу до суду і не сплачувать мільйони застави - ось такий лайфхак спалили на цьому тижні (діло Труба). Ось за такі косяки (а може не тільки за ці) Верховна Рада дозволила звільнити Трубу з посади. Вакансія на посаду голови ДБР відкрита.

  • 2019.12.04 - В Одесі знову палає. Згоріла будівля коледжу. На жаль, є загиблі, багато постраждалих. Не перший випадок - висновків не зроблено.

События в мире:

  • 2019.12.03 - В раше опять взрывается бытовой газ, рушатся жилые дома...

  • 2019.12.04 - Германия задержала и готовит к передаче Украине беглого Онищенко. Он и сам то собирался домой, но теперь не надо будет за дорогу платить - доставят за наш счёт. Заодно отправили домой и парочку российских дипломатов - персони за грати.

  • 2019.12.04 - В Албании землятресение 4,9 баллов. Сильные разрушения.

Події в житті:

  • Все стабільно.

У Твітері:

Остап Вишня Слава Украине @nonameUA · На днях будут путчить против капитуляции: -Чувиха, которая кричала про то, что ниодин украинский танк не должен выехать из ангара -Чувак, 6 лет грабивший украинскую армию -И еще группа чуваков, сдавших Крым без единого выстрела.

Киевский @Kieffskiy · У Порошенко було п*ять років щоб перемогти путіна, вийти на кордон з РФією, повернути Донбас і Крим, побудувати сильну Україну, перемогти корупцію і стати великим українським політиком. Але він обісрався. Тож хай пере штанці і не заважає іншим.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page