top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (04)

Оновлено: 3 лют. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

За резонансні корупційні злочини у 2020:

Затримано - 1 (Чеботарьова)

Звільнено - 1 (Чеботарьова)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0


Події в Україні:

  • 2020.01.18 - Як і очікувалось, Зеленський зустрівся з Гончаруком і вирішив не підтримувати його відставку. Гончарук залишається, але з умовою, що Кабмін буде перетрахнутий і зарплати посадовців, які залишились, приведені до реальних для країни рівнів. Можна дати прогноз - буде звільнено декілька крісел, які б і так звільнились незабаром, а зарплати залишаться на тому ж рівні (великих премій до наступного Нового Року і не передбачалось, тому це рішення будуть вважати виконаним).

  • 2020.01.18 - СБУ продовжує вичищати лайно з лав податкової. Цього разу дуже велика група податківців з центрального апарату і регіональних управлінь ДПС. Створили дах для "конвертів" за рахунок втручання в роботу інформаційних систем. Загальна шкода від їх діяльності 500 млн. на місяць. Бажано все ж таки побачити вироки і ще залишається питання, що роблять всі нові антикорупційні органи у цьому плані?

  • 2020.01.19 - Україна, Бориспіль, МАУ прощались з загиблими українцями зі збитого в Ірані рейсу PS752. Земля їм пухом... Віддамо шану і десятьом загиблим з початку року захисникам нашої країни, які віддали життя на східному фронті - вони загинули не випадково, не даремно, вони захищали наше мирне життя. Пам'ятаймо!

  • 2020.01.20 - У Херсоні пройшли масові затримання осіб, які підозрюються у організації вбивства Гандзюк. Затримали Павловського - помічника екс-депутата від БПП Паламарчука (ну як затримали... як завжди у нас, на пару годин, поки тому не стало зле і він не вирішив відлежатись на час кіпішу у лікарні). Аваков реально почав ворушитись, хоч щось відбувається.

  • 2020.01.20 - Прокурор САП ще 16 січня повернув Микитасю (афери в будівництві) закордонний паспорт і дозволив виїзд за кордон на "лікування". Ось така боротьба з корупцією... :( Ціна питання за таке рішення поки не відома, але Микитася затримали вже на кордоні. Поки що походить у браслеті, а там видно буде.

  • 2020.01.22 - Святкуємо День Соборності України - 101-шу річницю проголошення "Акту Злуки". Разом ми сила! Єднаймося!

  • 2020.01.22 - У Давосі наші урядовці чомусь вирішили поспівпрацювати з Німеччиною і передати АО "Укрзалізниця" під керівництво німецькому оператору Deutsche Bahn AG на 10 років. Прощавай, "Укрзалізниця"!!! Скоріш за все, це просто наміри і зрадіти ще зарано.

  • 2020.01.23 - Дмитро Дубілет оприлюднив результати електронного перепису населення України. Результати без окупованих територій. Станом на 1 грудня 2019: всього - 37.29 млн. жінок - 20.01 млн. чоловіків - 17.28 млн. Може з окупованими і наскребеться під 40.

  • 2020.01.23 - СБУ не на жарт взялася за ДПС. Цього разу у Полтаві за хабар у $85 тис. затримали високопосадовця цієї контори.

  • 2020.01.23 - Податкові пільги іноземним інвесторам? Серйозно? Таке вже колись було, чверть століття тому. Згадую, як завозили якесь барахло під виглядом інвестицій від своїх же офшорів, переоформлювали підприємство (було Фірма "Рога і Копита", стало Фірма з Іноземними Інвестиціями "РіК Инвест") і декілька років зовсім не сплачували податки, а прибуток виводили за кордон. Знову наступаємо на тіж самі граблі? Ну як завжди...

  • 2020.01.24 - У Китаї короновірус, а в Україні пташиний грип. Вже знищено десятки тисяч птахів, ЄС заборонив імпорт курятини з України. Збитки для наших птахівників колосальні.

События в мире:

  • 2020.01.19 - Очередной прогиб лидеров европейских стран перед путином засчитан. Особенно постарался Микрон - ещё немного и он при встрече будет становиться перед путиным на колени. Позорище...

  • 2020.01.20 - Беларусь начала импорт нефти из Норвегии. Лукашенко решил, что раша очень много хочет, а мир не без добрых людей.

  • 2020.01.21 - Иран опубликовал отчёт по расследованию сбитого Боинга МАУ. В нем признаётся, что самолёт был сбит иранскими силами ПВО двумя ракетами, выпущенными из установки Тор-М1 (российского производства).

  • 2020.01.21 - Начал свою работу Всемирный экономический форум в Давосе. Будет длиться несколько дней. Хотя Украине на нём ничего не светит, вся наша политическая тусовка ломанулась туда, несмотря на высокие цены за участие в этом мероприятии.

  • 2020.01.22 - Пара российских "сантехников" (они же дипломаты) спалились в Давосе при попытке убрать Браудера. Отправлены домой дипломатической почтой. Не смешно... хотя кроме выражения обеспокоенности по этому поводу ожидать от "прогрессивной" Европы больше нечего.

  • 2020.01.23 - В Китае "ширится и растёт заболевание" - эпидемия Короновируса (nCoV) забирает жизни, грозит распостранится на всю страну и скорее всего уже не только Китай его жертва. Это не первая эпидемия берущая начало в том регионе - вероятнее всего, скоро её потушат, как и все предыдущие.

Події в житті:

Трохи цікавого з Інтернету:

  • Пухнастий українобот @UaArtem На русских напали: злобные поляки в 39-м, коварные венгры в 56-м, злющие чехи в 68-м, верующие афганцы в 80-х, и фашиствующие грузины в 2008-м и украинцы в 2014-м. А русские, это нация богоносец, самая невинная. Все хотят навредить православным))))

  • Stugna UA @StugnaU Незареєстровані поля виявила EOS Crop Monitoring, платформа для супутникового моніторингу с/г угідь 4,3 млн га нелегальних полів, дані про яких були відсутні в Державному кадастрі. Майже кожен десятий гектар української сільськогосподарської землі в «тіні»

  • Макс Бужанский (Макс) Главной темой Давосского Форума безусловно станет закон о полупроводниках, принятый Верховной Радой сразу же после закона об Импичменте. Именно этот вопрос и стал целью визита в Давос Дональда Трампа, как от импичмента перейти к полупроводникам, каааак????🤦‍♂️🤦‍♂️

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page