top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (06)

Оновлено: 11 лют. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

За резонансні корупційні злочини у 2020:

Затримано - 1 (Чеботарьова)

Звільнено - 2 (Чеботарьова, Гримчак)

Вироків - 0

Конфіскацій - 0

Ліквідовано - 0


Події в Україні:

  • 2020.02.01 - СН Брагар невдало пожартував (а може і не пожартував) про продаж собаки задля оплати комуналки. Вигріб по повній. СН, запам'ятайте, друзів не продають, це не "слуги народу". Це вас варто за такі "жарти" відправляти на мило. Дожартуєтесь.

  • 2020.02.01 - НАБУ затримало декількох громадян за спробу дати хабар голові Держмайна за призначення своєї людини на посаду ОПЗ. Хабар був у $50000, але повна сума, яку пропонували, складає декілька мільйонів. Непогані такі суми за теплі місця... Скільки ж там буде вкрадено в такому разі... Питання тільки хто буде красти, а те чи будуть - не питання.

  • 2020.02.02 - Отримав окремий рахунок за доставку газу за січень і лютий. Вийшло майже по 50 гривень за місяць. Без несподіванок, як і обіцяли: мої середні 75 кубів у місяць на 0,66 за куб = 49,5. Ціну також зменшили у порівнянні з січнем майже на гривню. Що буде у новому дому, де новий лічильник і де ще рік не планується використовувати газ, поки що незрозуміло. Що буде коли я перестану користуватись газом у строму помешканні? Не дуже мені подобається така форма оплати - невже важко було ділити і рахувати ці кошти по факту оплати, за реально використані об'єми газу? Почекати і не платити поки що? Може відмінять цю маячню.

  • 2020.02.03 - Ожив телеграм канал Джокера (гп). Цього разу опублікував злив від набу. Пройшовся по Микитасю та забудовниках у яких все проплачено до самого верху. Безкоштовне (ну як безкоштовне... за рахунок інвесторів, таких як я) оформлення квартир в новобудовах на суддів, прокурорів, чиновників... Хоча це про київський "Укрбуд", але в цьому плані Дніпро не виняток. Місцева адміністрація також має свою частку від кожного забудовника і за рахунок чого ціни на нову нерухомість ростуть у рази. Якщо не чіпати наболіле (ринок нерухомості), то цей злив біль схожий на "кращий захист - це напад".

  • 2020.02.04 - НБУ таки вдалось інтервенціями на міжбанку збити стрімке зростання курсу долару (зараз менш за 25). Подивимось, як надовго вистачить вільної валюти у Нацбанку.

  • 2020.02.04 - Верховна Рада може стати менш багатолюдною. Закон про скорочення до 300 депутатів у наступному скликанні прийнятий у першому читанні.

  • 2020.02.05 - СБУ вирішила трохи притиснути медіа Коломойського і провела обшук у редакції 1+1. Привід - "плівки Гончарука". Не дуже розумний крок. Баканов зовсім ідіот, чи тільки прикидається? А може це буде виправданням, коли його знімуть?

  • 2020.02.06 - В Україні запустили в публічний простір систему "Дія". За допомогою застосунку на смартфоні вже зараз ви можете скористуватись і підтвердити існування Вашого водійського посвідчення і техпаспорту. Всі інші документи будуть трохи пізніше. Дуже гарно, зручно і просто. Рекомендую, якщо у Вас є машина або водійське посвідчення. Хоча я так і не отримав своїх документів у додатку. Може то тільки зі мною такий виняток і дійсно треба написати у підтримку, як рекомендує додаток?

  • 2020.02.06 - У ВР Тимошенко груддю встала на захист своєї землі. Блокування трибуни, бійки і штовханина... Дуже великі гроші стоять за цім питанням. Ох і важко ж буде навести лад у впорядкуванні власності на землю...

События в мире:

  • 2020.02.04 - Короновирус nCoV продолжает косить людей. Уже зарегистрировано больше 400 смертей, немного больше тех, кто выздоровел и тех кто находится в критическом состоянии. В Китае практически достроили новую больницу. Как и обещали, справились за пару недель.

  • 2020.02.05 - nCoV: уже 500 погибших. За сутки на 25%.

  • 2020.02.06 - Сенат США решил, что в деле про импичмент Трамп невиновен. Дело про импичмент закрыто, что и следовало ожидать.

  • 2020.02.06 - В Турции пасажирский самолёт совершил жесткую посадку, выкатился за пределы взлётной полосы, развалился. Есть погибшие (3) и раненые.

  • 2020.02.09 - nCoV: умерло больше 800.

Події в житті:

  • 2020.02.02 - Есть в телеге один такой канал по Днепру - "Тёмный Рыцарь Днепр", Самые грязные сплетни и слухи города. Так вот, он полностью соответствует своему описанию - грязь, сплетни и ни грамма правды. Это каким же моральным уродом надо быть, что бы не иметь ни грамма совести. Что тут от рыцаря то - за деньги одних олигархов поливать грязью других? Даже страшно представить, что и все остальные каналы имеют аналогичный уровень достоверности и объективности... Верить никому нельзя! Мне можно! :)

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page