top of page
Фото автораDePo

Події тижня (12)

Оновлено: 23 бер. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.03.11 - В Україні також ввели в дію карантин у зв'язку з епідемією коронавірусу. Поки що по домам не відпускають, транспорт завантажений вщент... Який карантин - одна назва.

  • 2020.03.12 - Курс долару перевалив за 26 і продовжує стрімко дертись вгору.

  • 2020.03.13 - Перша смерть від коронавірусу в Україні. З понеділка Україна закриває кордони для іноземців.

  • 2020.03.17 - Постапокаліпсис у країні. А ми працюємо... Закриті вокзали, заклади громадського харчування... та майже все, окрім продовольчих магазинів, аптек та лікарень... А ми працюємо :) Чхати.

  • 2020.03.18 - Україна отримала нового Генерального Прокурора та Міністра Економіки. Так собі призначення... суперечливі. Подивимось хоч, на що здатна перша жінка-генпрокурор в Україні.  Економіка залишається в дупі - це вже навіть заперечень і цікавості ні в кого не викликає.

  • 2020.03.18 - Олігархи обіцяли Зеленському прикупити апарати штучної вентиляції легень... ну так, декілька десятків, але для самих олігархів повинно вистачити :). Робота кипить, усі при справі :)

  • 2020.03.19 - Міжбанк. Долар майже по 28. В обмінниках вже давно за 30. Навіщо?

  • 2020.03.20 - Ось прийшла і моя черга скористатись рішенням про карантин - працюю з дому. Все завдяки тому, що транспортне сполучення заблоковане рішеннями влади, а свого у мене, на жаль (а може і на щастя), за всі ці прожиті роки так і не завелось. Працюємо!

События в мире:

  • 2020.03.09 - COVID-19 потихоньку расползается по планете. Италия закрыта на карантин. Количество заразившихся растёт, но смертность невелика, как от обычного гриппа. Данная тема уже всем порядком поднадоела и тут на первый план выходит падение цен на нефть, которое тоже ненадолго - очередной провал на волне паники.

  • 2020.03.16 - Цена на нефть продолжает падать. Россия в шоке. Если учесть, что потребление ГСМ в связи с карантином уменьшается, то перспективы и дальше жить за счёт экспорта энергоносителей тают на глазах. Рубль тоже продолжает дешеветь. Гривнаоказалась по прежнему завязана на этого соседа и повторяет все колебания рубля, что очень огорчает. Кроме того наблюдается дефицит наличного доллара в связи с ограничением авиосообщений.

  • 2020.03.18 - за время эпидемии COVID-19 на сегодня в мире умерло около 8 000 людей. За день в Италии умерло около 300 человек. Евровидение-2020 решено не проводить.

Трохи цікавого з Інтернету:

5 умных мыслей @5umm · 24 лют. 2019 Для вас ничего не изменится если исчезнут все певцы, танцоры и спортсмены. Но если вдруг авария на ВЛЭП и не выйдет на работу всегда одна бригада энергетиков - вы на говно изойдете, сидя в темноте. Учитесь ценить рабочего человека, а не всякий бесполезный мусор.

Sergey Nilov @NilovSerg · Сегодня на рынке ценных бумаг, уверенно продолжает лидировать туалетная бумага... Котировки этих ценных бумаг на мировых фондовых биржах упорно ползут вверх...

SEREZHA...C me back! @switdonbas · - Ви щось приймали останнім часом? - Так, бажане за дійсність.

9 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page