top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (13)

Оновлено: 8 квіт. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.03.23 - Карантин якийсь дуже умовний виходить. Поряд можна побачити людину у масці, купку молодих людей з пивом, безхатченків які копирсають сміттєві баки та повні дітей дитячі майданчики. Машин хоч і стало трохи менше, але не набагато. Поки що на східному фронті в боях гине більше героїв ніж від цього вірусу в тилу і тому ця загроза сприймається якось не дуже. Віддамо шану нашим захисникам - вони вмирають за Україну, а не за свою дурість. Слава Героям!

  • 2020.03.25 - ДБР працює. Читаю канал "ДБР - Державне бюро розслідувать" у Telegram - дуже багато розслідується злочинів скоєних держслужбовцями і співробітниками правоохоронних органів. Доходять вони до суду чи ні і які вироки, поки що, незрозуміло. Хотілось, щоб ці справи доводились до логічного завершення - суди, конфіскації, тюремні ув'язнення. Дуже непокоїть, що справи всі якісь дрібні, на рівні рядових співробітників та первинних керівників. Більшість справ - перевищення службових повноважень та шахрайство.

  • 2020.03.26 - Україна вже має 5 летальних випадків від COVID-19. Карантин подовжено ще на 30 днів. Громадський транспорт тільки по перепусткам. Роблять дезінфекцію по багатоквартирним домам. Життя триває.

  • 2020.03.27 - Дубілета таки не беруть у новий Кабмін. Дуже шкода. Реально, це єдина людина, яка зробила одна більше для країни, ніж увесь склад минулого уряду.

  • 2020.03.27 - Україна до кінця доби закриває усі кордони. Пасажирські перевезення повністю припиняються.

  • 2020.03.28 - COVID-19 крокує Україною. 9 летальних випадків, 5 одужалих. Співвідношення не дуже радісне, але кількість загиблих від вірусу дає надію на краще.

События в мире:

  • 2020.03.24 - Китай почти полностью поборол эпидемию. Перестали регистрировать новые заражения и смерти от коронавируса. На весь Китай 3-4 тысячи погибших. Молодцы, справились! В Италии, конечно, жопа - более старое население да и страна открытая, т.ч. смертей уже побольше, чем в миллиардном Китае.

  • 2020.03.25 - К Италии добавилась Испания. Ситуация с эпидемией COVID-19 тут еще хуже. Больше 500 смертей за сутки.

5 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page