top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (15)

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

Події в Україні:

  • 2020.03.30 - COVID-19. В Україні зафіксовано всього 11 летальних випадків від коронавірусу, 6 хворих одужало за весь час епідемії.

  • 2020.03.30 - МОЗ повідомляє: Новим міністром охорони здоров’я України призначено Максима Степанова. То Ємця призначали тільки для того, щоб він отримав вихідну допомогу, гарну пенсію і запис у трудовій? Так і не вдалось очолити грошові потоки в закупівлях МОЗ, а може вже встиг? Повними дебілами виглядають ті, хто призначав це "молоде обличчя".

  • 2020.03.31 - Новий земельний закон прийнято. Мораторій на продаж землі знято. Вимоги МВФ виконано. Чекаємо на кредити від МВФ, які підуть на погашення кредитів від МВФ. Такий собі кругообіг грошей в Україні. Кредити розкрадає влада, людям залишаються борги... У законі про землю ряд суттєвих обмежень: 100 га в одні руки, тільки фізичні особи, тільки громадяни України і землі державного фонду поки що не продаються. Цілком слушні обмеження.

  • 2020.04.01 - "Нова" команда Зеленського - зашквар на зашкварі, як павуки в банці. Лєрос, Єрмак, Ємець... Повна дискредитація влади. Гидко спостерігати... Може це жарти такі до дня дурня? Не смішно.

  • 2020.04.06 - Посилено карантинні засоби: на вулицях тільки у масках і з посвідченням особи, не більше двох людей разом. Ну і ще декілька менш значущих обмежень прав і свобод.

События в мире:

  • 2020.04.03 - Количество смертей от COVID-19 в мире превысило 53 тысячи. Самые большие проблемы в США, Испании и Италии. В Москве тоже, похоже, жопа, но это не афишируют.

  • 2020.04.06 - Скучно стало в мире... Все новости забиты борьбой с коронавивусом, остальные события остаются глубоко в тени. В мире от этого вируса уже умерло больше 70 тысяч человек. Печально. Судя по всему, переболеют все. Если не этой весной, то осенью эпидемия повторится. Все эти карантины позволяют только оттянуть время и подготовиться медицине, снять с неё лавинообразную нагрузку, а учёным найти лекарство и методы лечения.

7 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page