top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (21-22-23)

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.05.20 - Філатов разом зі своєю адміністрацією запустив електронний квиток на громадський транспорт - це така заміна паперовій перепустці. Зареєстрував і собі, але, поки що, не було нагоди ним скористуватись. Подивимось - може хоч стане в нагоді доїхати до роботи де на мене чекає паперова перепустка. Колцентр міськради вже зателефонував і прорекламував досягнення Філатова на цьому напрямку (ненав'язливо запитали моє враження від цього нововведення).

  • 2020.05.23 - За минулу добу (21) не те щоб не було новин, але всі вони були якісь надто дріб'язкові... Краща новина - рішення про послаблення карантину і то яке відбудеться вже з наступного тижня.

  • 2020.05.30 - На тижні декілька разів не в кращу сторону відзначились підлеглі Авакова. Поліція і надалі впевнено перетворюється у звичайних поліцаїв. В цьому найбільша заслуга керівника, хто б що не казав.

  • 2020.06.01 - В Україні почала роботу у штатному режимі автоматична система фіксації правопорушень на автошляхах. Поки що тільки в окремих областях.

  • 2020.06.01 - Чергове послаблення карантинних заходів. Навіть запустили залізничне сполучення.

  • 2020.06.01 - R.I.P. Мирослав Скорик.

  • 2020.06.02 - На західній митниці після зміни керівництва справжній треш - контрабандисти і надалі бажають перетинати кордон за хабар, а не платити додатково ще і офіційне мито. Спостерігаємо, хто переможе. Я б поставив на перемогу контрабанди та митнико-хабарників. Як завжди це було - нове керівництво підминає грошові потоки під себе. Бажав би помилитись цього разу.

  • 2020.06.04 - Суд дозволив примусовий привід Порошенко на допит в ДБР стосовно 43-х картин відомих художників за які не сплачено мито. Подивимось, що буде десятого червня.​

События в мире:

  • 2020.05.30 - В США массовые беспорядки. Опять афроамериканцы подняли бучу. Ну да, полицейские немного переборщили и придушили воришку. Оказалось, что он негр - какая неожиданность... И что теперь, обращать внимание при задержании на цвет кожи преступника? Просто появился очередной повод у быдла побузить и помародёрить. Напоминает события на нашем Донбасе в 2014-м.

  • 2020.05.31 - Илон Маск продолжает покорять космос. На этот раз в космос на международную космическую станцию отправили двух астонавтов. Полёт успешный и всё прошло по плану, несмотря на то, что на пару дней полёт все-таки был ранее отложен из-за плохой погоды.

Трохи цікавого з Інтернету:

У травні за результатами роботи слідчих підрозділів ДБР скеровані до суду 274 обвинувальних акти.

З них відносно:

183 військовослужбовців,

41 працівників Нацполіції,

11 працівників Державної лісової охорони,

5 податківців,

5 працівників Державної кримінально-виконавчої служби України,

4 прокурорів,

4 прикордонників,

4 митників,

3 суддів,

1 працівника ДСНС,

1 посадовця Кабміну,

12 інших осіб.

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page