top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (38)

Оновлено: 21 вер. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.09.13 - Дніпро відсвяткувало чергову річницю... Карантин? Ні, не чули. Філатов піариться як може - до виборів залишається все менше часу. Непогано... і дуже яскраве лазерне шоу і феєрверк. А ще "Могильник Боря викопав останки Поля"...

  • 2020.09.14 - Бакс кожен день додає ваги. На міжбанку дають за нього вже більше 28 гривень. Що на це скаже уряд? Подивимось.

  • 2020.09.15 - Аварія на магістральному газогоні "Уренгой-Памари-Ужгород". Чогось ніхто з цього не здивований. Мало того, що у нас війна з Росією, так ще у Газпрому останнім часом виникли проблеми з добудовою своїх газових голок у Європу, тому аварії на території України були передбачувані. Фізичний стан мереж бажає кращого, охорона залишається умовна.

  • 2020.09.15 - "Нормандський формат" залишається тільки у мріях Зеленського. Росія проти - загарбника повністю влаштовують мінські зустрічі. Та і Європа не дуже наполягає - їй вистачає припинення гарячої стадії війни на сході. Це дає можливість зосередитись на внутрішньоєвропейських проблемах.

  • 2020.09.15 - Проблема з хасидами була передбачувана і її можна було уникнути маючи трохи бажання це зробити. Керівництво держави показало свою неспроможність - брак розуму і бажання, намагання вирішувати всі питання тільки недолугими заборонами. Маємо конфлікт на кордоні. У загальній кількості захворілих коронавірусом вони навряд зробили б великі зміни. Кількість хворих вже перевалила за 3500 на добу.

  • 2020.09.16 - Що залишається стабільним в Україні, так це щорічне збільшення витрат на утримання президента... Може вже пора зупинитись? Коли ви вже нажеретесь... У проекті бюджету суттєво збільшені витрати на державні установи і силовиків і зменшена допомога громадянам. Це про видатки. Де будуть брати на це кошти, схоже, уряд навіть не замислювався.

  • 2020.09.16 - Харків. Кернесу щось зовсім кепсько стало - відправили літаком у Німеччину на лікування. На одного "міцного господарника" на виборах стане менше.

  • 2020.09.17 - Так допекли Зеленського ці непонятки з Юрченко (СН), що він натиснув на Венедиктову (ОГПУ) і та висунула підозру не тільки помічнику, а і "слузі" помічника. Тільки но я зібрався написати, що перед виборами всі обіцяють безкомпромісну боротьбу з корупцією, а після перемоги їм починають заважати закони, а корупція продовжує квітнути, надійно прикрита недолугим законодавством і таким самим суддівством, яке і кришується корупційними депутатами. Не встиг... Але здається мені, що це чергова постанова і скінчиться все черговими вибаченнями і компенсацією морального збитку за рахунок платників податків (тобто за наш рахунок). Хоч виставу подивимось :)

События в мире:

  • 2020.09.13 - Беларусь. В Минске начались массовые задержания и аресты протестующих. Мирным протестам, похоже, пришел конец. Других видов протестов не предвидится. Оппозиция согласилась со своим рабским положением и признала хозяином брата-рашку. Старушка Европа вздохнула спокойнее - одной горячей точкой на карте стало меньше.

  • 2020.09.15 - Лукашенко съездил к Путину и получил немного деньжат на поддержание штанов диктатуры и, скорее всего, заверения в силовой поддержке в случае острой необходимости. Очередные российско-белорусские учения уже объявлены.

6 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page