top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (40)

Оновлено: 6 жовт. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.09.29 - Кожен політик, який вважає себе лідером партії, повинен перехворіти на корона-вірус. Як же вони без корони на виборах перемогу здобувати будуть? :) Чомусь ніхто з них від цього вірусу не помер. Така тенденція, однак.

  • 2020.09.30 - За вчора новий антирекорд COVID-19 в Україні - захворіло більше за 4 тисячі громадян. З лікарень масово виписують тих, хто хворів до того, тому кількість одужалих, також, рекордна. У світі вже від цієї епідемії померло більше мільйону людей.

  • 2020.10.02 - Дніпро з понеділка в помаранчевій зоні карантину. Це зовсім нічого не змінює в поведінці людей. Коли небезпека триває довгий час, на неї перестають звертати увагу - звикають.

События в мире:

  • 2020.09.27 - Очередное полномасштабное армяно-азербайджанское военное столкновение за Нагорный Карабах. Рубилово идёт не на шутку - много жертв (о количестве пока сложно судить из-за раздувания цифр пропагандистами с обеих сторон) и подбитой техники. Хочу напомнить, что Армения поддержала аннексию украинского Крыма рашей.

  • 2020.09.29 - Азербайджан продолжает освобождать свою (как он считает) территорию. Армения несёт существенные потери. Почему именно сейчас? Раша существенно ослабла, а Турция (являясь союзником Азербайджана), наоборот, приобрела больший вес в милитаристском мировом сообществе.

  • 2020.09.30 - Украина официально поддержала территориальную целостность Азербайджана. Это озвучил глава МИД Украины Дмитрий Кулеба.

Події в житті та IT:

  • 2020.10.01- Дві такі цікаві новини зі світу ІТ з якими довелось зіштовхнутись на минулому тижні: - Нове оновлення iOS дозволяє (і робить це за умовчанням) використання довільної МАС-адреси пристрою. Якщо у Вашу мережу WiFi був обмежений доступ за МАС-адресою, то доведеться переналаштовувати; - Дуже велика діра у безпеці мережевого протоколу Netlogon від Microsoft за допомогою якого відбувається підключення pc до домену. Оновлення для DC вийшло 2020.08.11, але це тільки початок виявлення несумісних комп'ютерів... Поки що можна дозволити роботу, а ось 2021.02.09 настане невеликий армагедонець для деяких застарілих технологій і операційних систем.

1 перегляд0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page