top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (42)

Оновлено: 20 жовт. 2020 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.10.12 - Порошенко вже "вилікувався". А ніхто і не сумнівався, що це чергова передвиборча технологія - тиснути на жалість.

  • 2020.10.13 - Дніпро. Філатов мене бісить своїм хамством, особливо це стало помітно перед виборами. Читаю його виключно тому, що він мер мого міста. Болісно, що він залишиться мером ще на декілька років, бо іншого, вартого поваги кандидата, щось не з'явилось на горизонті (Риженко не тягне на мера, ну як би комусь цього не хотілось, Краснов, як завжди, буде другим). Краще б вже Мартинов, але він, як завжди, злякався і вирішив не бруднитися (на початку компанії і на нього трохи лайна було вилито на каналах Філатова). Обтікає... Ось такі місцеві вибори у Дніпрі.

  • 2020.10.13 - Уряд подовжив дію карантину до 31 грудня 2020 року.

  • 2020.10.14 - Шоу починається! Перше питання загального опитування на виборах 25 жовтня: 1. Чи потрібно запровадити довічне ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах? Популізм, аж пре! Так, звісно треба, але як показує досвід - нема у нас в країні корупції в "особливо великих масштабах". Стільки органів бореться з корупцією, а вироків щось і досі ні одного по цій темі. Навіть якщо це питання отримає стовідсоткову підтримку, нічого це не змінить - законодавства, що існує, достатньо щоб садити, а посадок так і нема. Судова система геть згнила.

  • 2020.10.15 - Друге питання: 2. Вільна економічна зона на Донбасі? Ви це серйозно? Створення зони, ще можна було б підтримати, але вільну, економічну і... окуповану (або поряд з окупованою і неконтрольованою) - які важкі наркотики ви там в ОП вживаєте? Може третім питанням і нам запропонують їх спробувати? :) Чекаємо...

  • 2020.10.15 - Стали відомі наступні два питання. Це можна було і не запитувати. Так, люди бажають скорочення кількості депутатів і бажано їх відразу на зону з другого питання за злочини з першого питання, а вже потім розслабитись за допомогою четвертого питання (про лікувальний канабіс). П'яте питання - це якась дикість не варта уваги. Таке враження, що його додали тільки для гарної цифри. Шоу вистачило тільки на два дні - злили Зе і далі вже буде не цікаво. А Мі6 попереджало :)

  • 2020.10.16 - На вихідні підемо з новим антирекордом захворілих COVID-19 на добу. Вже майже шість тисяч. Харків потрапив в червону зону. Дніпро поки що тримається в помаранчевій - автобуси їздять заповнені вщент людьми без масок.

  • 2020.10.16 - Зе анонсував всі п'ять запитань загального опитування, яке відбудеться 25 жовтня. П'яте питання, тепер стає зрозумілим - прихований варіант питання про відновлення ядерного статусу України. Ну то таке - більш на шантаж схоже, а не на серйозні наміри. Сама ідея з опитуванням непогана - буде про що розмовляти людям до нового року, а то новини про коронавірус вже всіх дістали.

События в мире:

  • 2020.10.12 - В мире ничего не меняется и новости идентичны прошлой неделе. В Минске силовики разгоняют антилукошенковские митинги. Азербайджан воюет с Арменией, несмотря на достигнутые договорённости о прекращении огня. Остальной мир борется с COVID-19. Всё стабильно.

2 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page