top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (43)

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.10.21 - За минулу добу черговий антирекорд по захворюваності COVID-19 в Україні (кількість смертей та тих, що захворіли). Коли вже новий карантин? Щось я давно з дому не працював... За цю добу захворіло більше за сім тисяч. Тримайтесь!

  • 2020.10.22 - Розкручується черговий виток інформаційної війни Бігус-Дубинський. Дуже цікаво, але, на жаль, інформація є, а реакції немає. За декілька днів всі все забудуть.

  • 2020.10.22 - Якщо службовця звільнили і не посадили, то наступним кроком буде його відновлення на посаді за рішенням суду з виплатою зарплатні за весь згаяний ним час і немаленької компенсації з державного бюджету. Це я про митницю і Пудрика, але це не поодинокий випадок.

  • 2020.10.23 - Що можна сказати про виступи Зеленського перед Радою і на телеканалах... Та нічого нового ми не почули, можна було і не виступати. Трохи пояснив свої маркетингові кроки і трохи поагітував (не так щоб було помітно) за вибори. Все одно його партія (і ти хто від неї) на виборах опиниться нижче плінтуса і саме вони досягли такого результату за час при владі.

  • 2020.10.23 - Дніпро залишається у помаранчевій зоні карантину. Харків у червоній. Кількість людей що захворіли перевищує сім тисяч за добу.

  • 2020.10.23 - Дніпро. Не сприйміть за рекламу чи агітацію, але Філатов не найгірший вибір для міста. Поясню чому. Він наразі остаточно розісрався як з центральною владою у Києві, так і з групою Коломойського у Дніпрі. Тому Борі не залишається нічого іншого, як вести себе тихо, догоджати городянам, виконувати обіцянки і не так нахабно гребти гроші з бюджету, а то посодють. Жителям міста це тільки на руку, бо провладного кандидата буде покривати центральна влада і бюджет міста буде з великою діркою. Рішення, в будь якому випадку, за тобою. Голосуй по совісті, нікого не слухай!

События в мире:

  • 2020.10.19 - В мире ничего не меняется и новости идентичны прошлой неделе. В Минске силовики разгоняют антилукошенковские митинги. Азербайджан воюет с Арменией, несмотря на достигнутые договорённости о прекращении огня. Остальной мир борется с COVID-19. Всё стабильно. Извините, но просто заменил дату на этой новости :)

Події в житті:

  • 2020.10.19 - На выходных спёрли кошелёк с мелочью и картой "Монобанка". Я даже не сразу заметил, но потом заблокировал (могли бы скупиться за мой счёт, а остальное заблокировано) и сегодня решил перевыпустить карту - заняло пару минут (фото паспорта и меня с паспортом), ну и минут 10 сходить в пункт выдачи карт. "Монобанк" рулит! Молодцы! А всем остальным - будьте внимательны при покупках, за вами следят карманники.

  • 2020.10.20 - Приятно удивлён сервисом и оперативностью телефонной компании "Вега". Уже давно надо было сделать, но всё руки не доходили... Телефонную линию у нас вырезали уже много лет назад и "Вегой" была предложена переадресация на ip-телефонию. Она перестала у меня работать, но мне было как-то не до неё. Сегодня сделал заявку и её выполнили в тот же день (пару часов). Приятный женский голос инженера отзвонился и сообщил о решении проблемы. Я даже не ожидал. Приятно удивлён! Для решения аналогичной проблемы "Водафону" потребовалось несколько недель и пяток заявок.

0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page