top of page
  • Фото автораDePo

Події тижня (44)

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.


Події в Україні:

  • 2020.10.26 - Місцеві вибори, до побачення! Вибори були дуже брудні і неорганізовані. Влада не здатна навести лад навіть у цьому владоутворюючему питанні. Подивимось на результати і на покарання за неналежне виконання законів і порушення. Хоча я майже впевнений, що все буде спущено на гальмах - договорняки рулять, країна і далі сповзає у прірву... Сумно. Попередньо: Кернес перемагає у Харкові (не приходячи до тями), Лозинський відсидів своє за вбивство і буде керувати громадою (люди ви з глузду з'їхали), ну може хоч Ляшко не повернеться до Ради (але був занадто близько до цього), найнижча явка за останні роки... За опитуванням (якщо реально, то це навіть опитуванням визнати неможливо): зона для Донбасу не має підтримки населення. Застосунок "Дія" є, а можливості використати його для опитування нема, і це не кажучи про можливість виборів у електронному форматі. Повна жопа. Я розумію, людям за 70 буде важко, але не важче, чим прийти на дільницю (хто не вміє користуватись технікою не має права впливати на майбутнє).

  • 2020.10.27 - Ціни на газ зростуть не по дитячі. На 25 відсотків (поки що). А що ви зробите? Зима на носі. Готуйте гроші. Монополісти диктують ціни на життя... На сьогодні газ для населення коштує 6,77 гривень за куб.

  • 2020.10.28 - Від COVID помер мер Борисполя, вибухнула газо-розподільча станція під Харковом, зійшов з рейок потяг з вуглем... Хелловін наближається.

  • 2020.10.28 - Судова реформа провалена повністю. Чергова зрада - Конституційний суд скасував антикорупційні закони. Реєстр декларацій закрито. А навіщо вони суду, якщо заважають незаконно збагачуватись? Не для того вони у судді йшли, хабарі величезні за це давали... Як довго до влади доходить, що без справедливої судової системи щось змінити на краще в цій країні, то марно витрачений час. То може вона в цьому не зацікавлена (питання риторичне - звісно не зацікавлена, бо сама прогнила зверху донизу)?

  • 2020.10.28 - Висновки комісії по розслідуванню причин аварії АН-26Ш: винні члени екіпажу. До того сотні разів сідали на цьому полі, а тут помилились? Та вони з заплющеними очима літак там повинні були посадити. Щось у ці причини мало віри, але екіпаж загинув і буде мовчати.

  • 2020.10.30 - COVID-19UA Всі антирекорди по захворюваності за добу побиті. Захворіло більше восьми тисяч. Виписують з лікарень також масово. Це вже друга хвиля, чи дев'ятий вал?

  • 2020.10.30 - Доступ до реєстру декларацій чиновників поновлено розпорядженням Кабміну.

События в мире:

  • 2020.10.26 - Беларусы решили немного побастовать... Ну так себе решение - для экономики это наказание, а Лукашенко такие методы вряд ли тронут. Может хотя бы выступления студентов окажутся более радикальными и слегка труханут это старое болото.

  • 2020.10.27 - PayPal решил торговать криптовалютой. Пока только в США и пока планируется только биткоин, биткоин кэш, лайткоин и эфир. Это уже кое что... Цена биткоина превысила 13000$ на фоне этой новости.

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page