top of page
Фото автораDePo

Події березня 2021

Оновлено: 17 трав. 2021 р.

Погляд на життя пересічного українця. Події в Україні, світі та житті.

  • 2021.03.25 - В Україну прибула перша партія нової вакцини CoronaVac виробництва китайської Sinovac Biotech. Це перша партія 200 тисяч доз з заказаних двох мільйонів.

  • 2021.03.25 - СБУ вирішила, що вже взяла Бога за бороду. Спроба притиснути так звану "ПВК" (приватну військову компанію) і її організаторів більш схожа на ліквідацію конкурентів. Коли треба було захищати країну від загарбника, СБУ у більшості забула про честь і драпанула, здавши свої арсенали стрелково-мотороловим (це про Донбас), або відкрито стала на сторону ворога (а це про Крим), а країну довелось захищати саме таким ПВК, хоча вони і тоді були поза законом. Справа, як завжди, у назвах - справжніх патріотів, які готуються захищати країну і визволяти загарбані території, можна назвати ПВК і вони автоматично стають злочинцями. СБУ прибравши конкурентів, має можливість і надалі керувати фінансовими потоками, а окупована територія залишатиметься сірою зоною, якою владі так легко прикривати свою недолугу роботу.

  • 2021.03.24 - Дніпро у помаранчевій зоні карантину. Боря Філатов щось там виписує у фейсбуці, лається, загрожує... Всім начхати, майже всі без масок, транспорт заповнений вщент, всі працюють...

  • 2021.03.23 - Нові санкції проти якихось сотні нових людей та ЗМІ росії... Якась маячня... Сьомий рік війни, а Україна тільки починає потроху застосовувати якісь краплинні санкції до агресора і зрадників. Та вже давно треба повністю заблокувати всю рашку і тих хто туди втік. Якщо до санкційного списку додавати по сотні в місяць, то окупація буде вічна. Насрати загарбнику на такі санкції. Вимагають заблокувати декілька російських інтернет ресурсів... Смішно (насправді анітрохи). Сумно.

  • 2021.03.22 - "Монобанк" вихваляється, що у грейс-період (безпроцентні кредити на певний час) у нього напозичали майже 6 мільярдів... Для банку (та і для людей також) це дуже непоганий показник і можливість, але якщо оцінювати ситуацію в країні в цілому, то це жах - дуже багато людей почало жити у кредит (600 000 тільки "Монобанк"), навіть на їжу не вистачає грошей.

 
  • 2021.03.17 - На днях помер (в реанімації після побиття на вулиці, хто побив так і не знайшли) друг і однокласник Ревіло Ігор. Тяжке йому випало життя... Сьогодні відправили на кремацію до Харкова. Більш ніколи не зателефонує він мені (як завжди, недоречно) і не розповість нового анекдоту... Життя воно таке... Сумно... R.I.P.

  • 2021.03.16 - Дубінського вигнали з партії "слуг народу". Зеленський промовчав. З цього моменту Саша починає мочити функціонерів "слуг" наліво і направо. Втрачати йому майже нічого.

 
  • 2021.03.14 - BTC таки здобув черговий рекорд у 60 тисяч. Потім трохи понизив планку.

  • 2021.03.13 - Навіщо оцей галас, що розганяють навколо літнього часу? Яка мені різниця, що сонце буде сходити на час раніше (не в 3:30, а в 2:30) якщо зазвичай, навіть на роботу, я прокидаюсь не раніше сьомої ранку і так робить більшість громадян? Я вважаю, що можна без проблем залишатись у своєму часовому поясі +2 і забути про літній час.

  • 2021.03.12 - Дуже швидко промайнув цей тиждень. Що цікавого? Санкції США проти Коломойського. РНБО придивляється до процесу ратифікації "Харківських угод" і до тих депутатів, хто за них голосував у 2010-му (чого там придивлятись - зрада вона і є зрада). СБУ продовжує тиснути Медведчука - цього разу трусять мережу АЗС "Glusco". Чекаємо також анонсованих Даніловим рішень по "Мотор Січ" та нових санкцій проти російських банків (може, на всяк випадок, закрити рахунок в "Альфа-Банку"). Рожкову (може і Гонтареву зачепить) також чекає судова тяганина. Поки що, за махінації з боргами "Укрзалізниці".

  • 2021.03.11 - Якщо ставка по еквайрингу буде законодавчо урегульована і суттєво знижена, то бізнесу це полегшить життя, а банкам так собі... За рахунок цієї ставки працювали бонусні програми - з ними доведеться розпрощатись. Відсотки за депозитами вже зменшились, бонусам також буде капець... пасивного доходу для клієнтів майже на буде, а банкам залишається лише кредитування з обігових коштів. Переходимо на крипту?

  • 2021.03.09 - Режим "припинення вогню" на Донбасі зазнав фіаско. Та це й зрозуміло. Будь яке припинення вогню можливе лише після повного визволення захоплених ворогом територій. Шлях кривавий, та іншого, на жаль, нема. Це стосується не тільки Донбасу (хоча в першу чергу саме його), але і анексованого Криму.

 
  • 2021.03.04 - Виявляється, не все так просто з цім придбанням Корбаном "Цитрусу". Починаються суперечки і звинувачення у рейдерському захопленні (хоча у випадку з Корбаном я, чомусь, зовсім не здивований).

  • 2021.03.02 - Геннадій Корбан вирішив диверсифікувати свої вкладення і прикупив 50 відсотків ритейл-мережі "Цитрус", яка є основним конкурентом таких монстрів, як "Розетка" і "Алло" на українському онлайн-ринку "розумної" побутової техніки і не тільки. Дуже цікаво, що з цього вийде, враховуючи те, що "Цитрус" зараз не в кращому стані, бо має постійний пресинг за сірий імпорт... Може тому і прикупив, що даром віддавали, за борги? Дніпро - місто українських торгових мереж: АТБ, Алло, Єва, Варус, тепер ще і Цитрус...

0 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page