top of page
  • Фото автораDePo

Події липня 2021

  • 2021.07.01 - Продаж землі сільськогосподарського призначення розпочато. Хто там був проти? Тримайтесь впевненіше на ногах!

  • 2021.07.01 - ОГПУ: "Завдяки наполегливості прокурорів Офісу Генерального прокурора комерційне підприємство здійснило заміну 130 тисяч неякісних патронів вартістю 731 тис дол США..." Це ж скільки один патрон коштує? Майже 6$ за постріл (та який постріл... вони ж неякісні)? Дуже цікаво, який калібр у цих патронів... А ще цікаво - де постачальник взяв ці набої, чому вони неякісні, на що він їх замінить і куди подіне неякісні? Може знайде чергового "лоха", який закриє очі і купить? Все ж таки майже мільйон баксів. 130 тисяч патронів це, звісно, краплина у морі для країни яка воює вже сім років і не має власного виробництва набоїв, а закупає всілякий мотлох по "комерційним" цінам. Кожен "неякісний" патрон на війні, то загроза життю нашого захисника - за таке штрафу замало, "наполегливі" ви наші генеральні прокурори...

  • 2021.07.03 - ⚽️ Євро-2020. Те, що Україна покидає турнір було передбачувано - суперника отримали майже непереможного, та й вболівальників наших до Риму не пустили. Дуже прикро, що рахунок такий ганебний, від такого ще довго оговтуватись... "какая боль, какая боль ..." ну хоч не 5:0, а всього лише 4:0. Виправдовує тільки те, що Україна перший раз потрапляє до четверть фіналу (і це дійсно Перемога), а Англія має всі шанси стати чемпіоном.

  • 2021.07.06 - Прощавай банківська таємниця? За такої процедури примусового стягування боргів будь який виконавець виконавчої служби буде мати повну інформацію по всім банківським рахункам будь якого громадянина. Може все ж таки це буде працювати лише за рішенням суду? Щось ще мудрують з процедурою примусового стягування боргу, але рахунки заблокують за першої ж вимоги. А як борги платити, якщо рахунки заблоковані? А що з депозитами? Щось забагато питань... Борги можуть виникати у будь кого - тимчасові, невеликі, по різним напрямкам... Спочатку пеня, зараз примусове стягнення... Що наступне вигадають?

  • 2021.07.10 - "Крадіїв у законі" затримували гучно, випускають тишком-нишком за рішенням суду... Умка вийшов під домашній арешт. Ось така риболовля і плювати на рішення РНБО (хто вони такі, щоб щось вирішувати у нашому житті?). З олігархами у нас така ж сама "боротьба" - "Глуско" продовжує працювати, незважаючи на всілякі заборони.

  • 2021.07.11 - ⚽️ Євро-2020. Англія таки не стала чемпіоном, навіть не дивлячись на те, що вони грали на рідному полі. У фіналі по пенальті їх перемогла Італія. Італія - чемпіон Евро-2020. Це було красиво!

  • 2021.07.13 - Аваков подав у відставку. Сам? Та не може бути! Щось у лісі здохло... Чим ми його запам'ятали: вільним Харковом, гучними вбивствами активістів, провалом реформи поліції... Може ще щось пропустив?

  • 2021.07.13 - Наступним банкрутом слід за "Богдан-моторс" стає солодка компанія "АВК". Фіктивні чи ні ці банкрутства покаже час. Кредити беруться легко, а віддавати ой як не хочеться...

  • 2021.07.16 - Міністром МВС Верховна Рада призначила Дениса Монастирського. Нічого надзвичайного... Якихось змін на краще у цьому болоті чекати не варто. Авакову пророкують мерське крісло рідного Харкова.

  • 2021.07.17 - Чергова річниця MH-17. Світова спільнота проковтнула цю гірку пігулку, забула цей кошмар і продовжує співпрацювати з винуватцем цієї трагедії. R.I.P.

  • 2021.07.18 - Дніпро потроху позбувається рекламних бігбордів. І це гарна новина, бо дістала ця гидота і несмак. Сподіваймось, що це не просто переділ ринку заробляння бабла.

  • 2021.07.21 - Газопроводу ПП-2 нема перешкод. США та Німеччина надали примарні обіцянки Україні і пообіцяли моральну та фінансову підтримку у разі тиску з боку Росії... Чергова занепокоєність. Бабло керує світом... нажаль.

  • 2021.07.22 - Стає соромно за деякі ЗМІ, які безсоромно публікують джинсу і проплачені хвалебні оди Вадиму Мельнику (ДФС), якого дехто намагається протягнути на голову БЕБ.

  • 2021.07.26 - Гривня дорожчає. На міжбанку курс долару вже з 26 починається. Хоча всі кажуть, що реальний курс повинен бути у межах 12-13 гривень за долар. Є куди рухатись.

  • 2021.07.27 - Про результативність роботи антикорупційних органів найяскравіше свідчать декілька цифр. За 2020-й рік на їх роботу з держбюджету витрачено більше 3-х мільярдів гривень, засуджено не більше сотні дрібних держслужбовців, а до бюджету повернено менше за 2 мільйони... Сумно :( ... і не кажіть, що це судді винні - винність суддів, то також відповідальність антикорупційних органів.

  • 2021.07.28 - Уся ця метушня навколо зміни керівництва у владі (МВС, ВСУ, СБУ...) без реальних покарань за провал роботи, викликає тільки роздратованість. Пересаджують з одного крісла в інше та підвищують зарплати - результату для країни від цього нуль.

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page