top of page
  • Фото автораDePo

Події липня 2022

Оновлено: 8 серп. 2022 р.


  • 2022.07.01 - Почав діяти візовий режим з рашею. Давно треба було це зробити, ще з 2014-го, але краще пізно, чим ніколи. Росіяни дружно йдуть вслід за російським військовим кораблем. Туди ж йде і сирія, за визнання ЛДНР.

  • 2022.07.01 - Раша ніяк не заспокоїться - Київ, Кременчук, Дніпро, Одеса... Ракетні удари по цивільним об'єктам з багатьма жертвами і руйнуванням... Терор, терор і знову терор. Росія не має права на майбутнє.

  • 2022.07.10 - Зі шпальт центральних раша-ЗМІ потроху зникають новини, що пов'язані з війною в Україні - здобутків нема, а про поразки краще мовчати. Деокупація не за горами.

  • 2022.07.11 - HIMARS стали реальною противагою рашистським ракетним обстрілам української землі, які не припиняються ні на день. Тепер рашистам нема спокою на окупованій території - будь якої хвилини може прилетіти і потрібно міняти всю систему керування і логістики. Горять штаби, знищуються склади... І це тільки початок. Україна перемагає!

  • 2022.07.15 - Дніпро. Ворог завдав масованого ракетного удару по "Південмашу". Є загиблі та руйнування, як на самому підприємстві, так і житлових будинків, які розташовані поблизу. Пожежа, гучні вибухи тривали до опівночі. Цей удар дав зрозуміти - раша залишила свої мрії про окупацію міста та вирішила знищувати його промисловий потенціал.

  • 2022.07.22 - Дніпро. Корбана не пускають до України - громадянство призупинено (не зовсім зрозуміло на чому базується це рішення і його законність). Що з цього вийде, побачимо згодом. Філатов у шоці... Мільйони витрачені на підтримку у ЗМІ з міського бюджету не допомогли. Не пробачу Філатову дерибан лісопарку "Дружби", який він організував напередодні війни.

  • 2022.07.29 - Агонія раши, чи ще ні, поки що невідомо, але що це геноцид українського народу, то вже беззаперечно. Рашисти свідомо знищують все - цивільне населення, військовополонених, будь-яку інфраструктуру, поля і запаси продовольства. Вони вже зрозуміли, що незабаром їх чекає поразка і намагаються нанести якомога більше шкоди Україні... Шкода людей, їх вже не повернути :(


8 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page