top of page
  • Фото автораDePo

Події січня 2023

  • 2023.01.01 - З Новим Роком! З новими перемогами! Україна буде вільна!

  • 2023.01.14 - Дніпро. Черговий ракетний удар завдав найбільшого болю Дніпру. Ракета Х22 з тонною вибухівки влучила у багатоповерховий будинок на ж/м Перемога. Два під'їзди 118-го дому зруйновано вщент. Субота, багато людських жертв. Рятувальні роботи тривали більше трьох діб. Загинуло майже півсотні мирних громадян, багато поранених. Вибух було добре чутно навіть у нас на протилежному боці міста.

  • 2023.01.16 - Почалась ІПСО по наслідкам трагедії у Дніпрі. Уся преса та блогери накинулись чомусь на Арестовича лише за одне необережне висловлювання, припущення, що ракету у Дніпрі могла пошкодити наша ППО. Цей вилив бруду на деякий час у новинах навіть затьмарив обговорення подій у Дніпрі і оголошений триденний траур по загиблим. Про рашу навіть не згадують - і так все зрозуміло.

  • 2023.01.18 - Чергові втрати. У Броварах впав гелікоптер МНС з міністром внутрішніх справ і його командою на борту. Впав на дитячий садок, загинули діти, сам Денис Монастирський зі своїм заступником Євгеном Єніним, увесь екіпаж та інші люди. Багато постраждалих. Малоймовірно що то диверсія, але і таке не виключається. Чому знову гинуть діти? Навіщо літати над житловими будинками...

  • 2023.01.24 - Корупційні скандали, звісно, засмучують. Красти під час війни - це зовсім незрозуміло. Єдине, що дає надію, це те, що влада не намагається це приховати, хоча і не дуже поспішає з покаранням. Поки що звільнено з посади декілька заступників міністрів то голів ОВА. Є надія, що суспільство потроху одужує, не дивлячись на жорстоку війну.

  • 2023.01.30 - Україна таки отримає танки - "Абрамси", "Леопарди" та багато іншого наступального озброєння. На черзі питання надання літаків-винищувачів F-16. Перемовини ще тривають, але то справа часу. Ізраіль також порадував, хоч і не відкрито, хоч і для власної потреби, але добряче потріпав Іран, знищив склади та виробництво "шахедів" і балістичних ракет.

  • 2023.01.31 - Війна триває...

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page