top of page
  • Фото автораDePo

2024. Події січня.

  • 2024.01.01 - З Новим 2024 роком! Війна триває...

  • 2024.01.02 - Чергова масована ракетна атака завдана рашистами по містам України. Сотня різних типів ракет (майже вся наявна номенклатура) і "шахеди" в додачу. Більшість була збита ППО, але є і влучання та падіння уламків. Цього разу цілями були Київ та Харків. Вбиті, поранені та зруйноване житло... Терор продовжується.

  • 2024.01.03 - Відбувся обмін військовополоненими. Посередником виступали ОАЕ. Звільнено з полону 230 українців (військові та цивільні). 48 з них раніше вважались зниклими без вісті. Всього з початку війни з полону звільнено 2828.

  • 2024.01.04 - Хто б що не казав, а зрозуміло, що в першу чергу цілями масованих ракетних атак були і будуть підприємства ВПК. Зрозуміло також, що ці старі виробництва, побудовані ще за часів срср зараз опинились майже у центрах міст і тому такі великі руйнування цивільної інфраструктури і жертви серед цивільного населення (причинами є недосконала рашистська зброя, брак інформації, нехтування людським життям та законами міжнародного права). Якби не героїчна робота нашого ППО жертв було б набагато більше, як серед цивільних, так і працівників підприємств (найбільше жертв на підприємствах, які потрапили під удар). Я розумію керівництво країни, яке рекламує відновлення ВПК, але краще помовчали б, або брали приклад з Подоляка, який правильно казав, що будувати щось під постійними обстрілами, то марнотратство (то так треба казати, бо війна). Зрозуміло, що розвивають, модернізують, будують нове, але в умовах воєнного стану про це краще помовчати.

  • 2024.01.05 - Не зрозуміло мені цього галасу навколо проєкту закону про мобілізацію... Що зараз заважає ТЦК узгодити свої бази з іншими державними реєстрами (усі громадяни мають реєстрацію - місце проживання, якусь нерухомість, отримують якісь кошти від держави, або сплачують податки). По оновленим даним вручити повістки і провести мобілізацію. Якщо у когось нема реєстрації - то це питання до еміграційних служб та поліції. Якщо чоловік переховується, то ніякий закон не допоможе його знайти, а щоб притягнути за це до відповідальності і тих що є достатньо. Невже треба когось силою заганяти в окопи, грати в рулетку або призначати якісь відкупні - є Конституція і є суд. Працюйте.

  • 2024.01.08 - Чергова ракетна атака росіян. ППО відпрацювало, але є один недолік - гіперзвукові ракети і балістику можуть задовільно збивати тільки "патріоти", якими прикрито тільки Київ і тому, якщо цими ракетами атакують інші міста то маємо влучання. Це не провина ППО - це недостатня кількість озброєння, не працюючи санкції і сусід терорист.

  • 2024.01.24 - 700 днів відкритої агресії. Війна триває майже 10 років... Ворожнеча на віки...

4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page