DePo

22 бер 2019 р.3 хв

Інформаційна політика (з twi)

Невеличка розмова яка відбулася на цьому тижні у twitter між мною та одним із критиків Зеленсько. Не те щоб я захищав Зеленського, але мені не подобається відсутність логіки і необгрунтовані звинувачення.

Рональд @sd100674 · 19 бер.

Зеленський: "Государство должно контролировать информационную политику." А це як розуміти? Цензура в чистому вигляді. Давай,Вова,розмовляй далі!

DePo Dnipro @DePo_DP

Рональд, Вы демагог и подменяете понятия. Политика, контролировать, цензура... Государство и создано для того, что бы вырабатывать политику и контролировать её выполнение, а цензура это уже инструмент, с помощью которого можно добиваться выполнения политики. Можно и не применять.

Рональд @sd100674

Ви,мабуть щось плутаєте. Це не я сказав,а Зеленський. Не треба його цитату приписувати мені. Я не гідний цього.

DePo Dnipro @DePo_DP

Зеленський сказав про інформаційну політику держави, а Ви чомусь вирішили додати до цього свої висновки про його бажання впровадити цензуру. Слухайте і читайте уважніше. Хоча я вважаю, що Ви зробили це навмисно. Але я можу і помилятись.

Рональд @sd100674

Він сказав про контроль інф. політики,не пересмикуйте. Є відео,подивіться. Цитату я привів точну. Чорне є чорне,а не зелене.

DePo Dnipro @DePo_DP

Гаразд. Проблема у різному тлумаченні нами термінів. Контроль інформаційної політики Ви розумієте як обмеження, а обмеження це і е цензура. Цензура - це погано і тут я з Вами згоден.

DePo Dnipro @DePo_DP

Я ж вважав, що контроль інформаційної політики це відстеження тенденцій і запитів суспільства на достовірну інформацію. Боротьба з недостовірною інформацією може бути за допомогою цензури або за допомогою своєчасного надання правдивої і повної інформації.

DePo Dnipro @DePo_DP

Зараз в Україні існує ціле Міністерство Інформаційної Політики і у нього є ціла купа документів, на основі яких воно і працює. Там все добре розписано, що таке інформаційна політика і безпека, чим керується і як керує інформаційною політикою держава в особі МІП. Вивчайте. Корисно

Рональд @sd100674

Не смішіть мені. Це міністерство породило порохоботів. З державою це ніяк не зв*язано.

DePo Dnipro @DePo_DP

Це державна установа і документи там досить пристойні, щоб зрозуміти що таке іп і як це повинно працювати. Інша річ, як у нас в країні виконуються закони, статути і положення. Кухонний ніж також не для того, щоб їм вбивали, але частіш за все вбивають таки ним.

Рональд @sd100674

Коли держава починає щось контролювати,то нічим добрим це не закінчується.

DePo Dnipro @DePo_DP

Держава для цього створюється, нажаль. Вам до вподоби анархія? Держава, це і є інститут обмеження особистих свобод на користь суспільства. Компроміс між особистим і суспільним. Інше питання, як використовуються державні інструменти - наразі дуже не ефективно і навіть корупційно

Рональд @sd100674

Ні,мені не до вподоби анархія. Але обмеження ОСОБИСТИХ свобод в демократичному суспільстві неможливе.

DePo Dnipro @DePo_DP

Це знову питання розуміння термінів. Що вважати ОСОБИСТИМИ свободами. Жити в суспільстві і бути вільним від суспільства неможливо.

Рональд @sd100674

Вседозволеність та особиста свобода -це різні речі. Далі піде філософія.

Рональд @sd100674

В тому то й проблема,що Зе не хоче(не може) дати відповіді на питання,що він має на увазі,і,не дай Бог,прийде до влади,то буде що хоч чудить,бо його фрази можна по різному тлумачити. Кота в мішку нам не потрібно.

DePo Dnipro @DePo_DP

Якось втратив логіку у Ваших постах. То Ви не хочете нічого змінювати у владі (Зе Вас лякає), то порохоботи і МінСтець Вам не подобаєються. Ви якось визначитесь у своїх прагненнях. :) Чи є кращий варіант на Ваш погляд, більш прогнозований?

Рональд @sd100674

А чому для вас існує тільки 2 вибора-Зе і ПОП? А в своїх прагненнях я давно визначився. На чолі держави не повинен стояти олігарх,або його маріонетка. Якраз Зе і ПОП попадають під це визначення і тому вони не повинні керувати державою.

DePo Dnipro @DePo_DP

Можу Вас заспокоїти, у першому турі я не голосую ні за ПОП, ні за Зе, ні за Ті - у мене майже схожі з Вашими критерії. (Хоча я не зовсім згоден про маріонеток - мало фактів). Я проти відсутності логіки і фактів у подані інформації.

Рональд @sd100674

Зе не може нічого змінити у владі,бо він на цьому не розуміється. Змінити систему може людина з системи,яка пішла проти системи. Зе будуть просто користуватись ті ж самі,хто не хоче змін.І Коломойський про це казав Гордону,що ніяких змін не буде,просто він ПОПа не хоче..

DePo Dnipro @DePo_DP

"людина з системи, яка пішла проти системи" - як Ви оцінюєте, що вона справді пішла проти, а не на словах, щоб видратись вище і отримати владу, очолити туж таки систему? "Убить дракона" - то ещё произведение, надо пересмотреть или перечитать.

Рональд @sd100674

Як оцінюю? По діях влади проти неї і по її діях проти влади. Все просто.

DePo Dnipro @DePo_DP

Немцов (это Россия) - мёртв. Саакашвили (это почти Украина) - выслан из страны с мешком на голове и лишён гражданства. Это пару ярких примеров тех, кто выступал против власти. Все, кто участвует в выборах кандидатами - это так... попутчики и что из них получится покажет время.

DePo Dnipro @DePo_DP

Проти влади можуть виступати і інші олігархи і крадії, які чогось недоотримали від влади, або хочуть отримати. Недоподілили… Такий приклад для вас дуже яскравий - Коломойський і його "маріонетки" :)

Рональд @sd100674

Не всіх перерахували в Україні.

DePo Dnipro @DePo_DP

За 5 років набралося багатенько... Сашко Білий (Олександр Музичко), наприклад

    30
    0