top of page
  • Фото автораDePo

2021 Події листопада

Оновлено: 8 січ.

  • 2021.11.01- Росія завершує будь-яке спілкування з НАТО - відзиває своїх представників і забороняє представникам НАТО брати участь у роботі раніше створених спільних структур. Паралельно з цим вона нарощує військову присутність на своїх західних кордонах, перекриває постачання газу до Польщі та енергетичного вугілля в Україну. Щось стає трохи неспокійно у світі.

  • 2021.11.02 - Дніпро. Істерики Філатова щодо важливості щеплень вже трохи бісять. Краще б проконтролював виконання своїх розпоряджень про збільшення громадського транспорту, щоб його вистачало для проїзду тільки сидячих в масках, замість боротьби з Красновим. Транспорт набивається під зав'язку, оплата кешем... яка може бути мова про протиепідемічні заходи за такого стану справ. Він вважає, що балачки про вакцинацію - то стовідсоткова відмазка від справжнього наведення порядку в громаді? Помиляється!

  • 2021.11.05 - Дуже моторошно стає жити в світі де намагаються примусово лікувати цілком здорових людей і на основі цього робити розшарування суспільства, сіяти злобу та нетерпимість одних до інших...

  • 2021.11.08 - Польща ледь стримує бажання тисяч біженців які намагаються транзитом через Білорусь дістатись Німеччини і для цього їм потрібно нелегально, силою прорвати кордон. Гібридна війна наближається до меж толерантної Європи.

  • 2021.11.26 - Вже другий тиждень поспіль зростає курс долару. Перевалив за 27 і росте далі. Поки не критично, було і більше.

3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page