top of page
  • Фото автораDePo

Події квітня 2022

Оновлено: 27 трав. 2022 р.

  • 2022.04.02 - Масована ракетна атака на Дніпро. Три вибухи. Декілька ракет і безпілотник збила наша ППО. Дякуємо хлопцям, які захищають небо. Крім Дніпра ударів зазнав Нікополь, Павлоград і Новомосковськ. Обійшлось без жертв.

  • 2022.04.04 - Війна триває вже 40 шалених діб... Кров, сльози, біль, втрати... Майже знищені Маріуполь, Чернігів, багато інших населених пунктів. В щойно звільнених містах виявилось, що рашистами закатовано та страчено сотні цивільних. Буча, Ірпінь - міста де росіяни коїли військові злочини проти людяності. Що чекає на Маріуполь, страшно навіть подумати. Це не військові - це зграя садистів, мародерів, гвалтівників. Україна сумує за загиблими. Ми помстимось!

  • 2022.04.06 - Відбувся Радбез ООН. Росія виглядала жалюгідно, але крім загального занепокоєння і закликів до миру та виконання законів ми не отримали. Зеленський виступив, ткнув цей нікчемний орган обличчям у купу лайна, яке виникло за його мовчазною згодою. Китай закликав не псувати відносин з агресором, Арабські Емірати також побажали всі ці проблеми засунути у довгу шухляду до кращих часів (щось дуже ретельно розслідувати вони збираються, а вже потім якісь рухи, кроки, а якщо по простому, то чекають хто переможе у цій війні).

  • 2022.04.07 - Раша ніяк не вгамується. Вирішила таки втілювати план Б - ударами з півночі від Ізюма та з півдня через Запоріжжя на Дніпро відтяти хоча б шмат лівобережної України та зробити тут "малоросію" і оголосити це перемогою до 9-го травня. Вдавитесь! Путін, тебе вже зачекались на концерті кобзон та жиріновський.

  • 2022.04.09 - Цікаве спостереження. Майже всі ракети якими раша руйнує міста України летять з окупованих територій (ОРДЛО та Крим), з морів, з повітря, з Білорусі (також окупована) і не запускаються з території окупанта. Сцикливий фашизм...

  • 2022.04.11 - Війна ще не закінчилась, але вже хочеться щоб розробили та прийняли закон про дерашизацію нашої країни. Вулиці з назвами російських міст (Смоленська, Вологодська, Іркутська та подібні), якими доводиться ходити під звуки повітряної тривоги, починають тиснути на нерви.

  • 2022.04.14 - Українськими ракетами "Нептун" вночі було знищено флагман російського чорноморського флоту крейсер "Москва". На борту було більше п'яти сотень моряків. Пішов він туди, куди на початку війни його послали українські прикордонники з острова Зміїний. А за прикордонниками російський військовий корабель н@хуй послав і увесь цивілізований світ. Сила слова у дії. Як то кажуть - "Спочатку було слово..." Слава Україні!

  • 2022.04.18 - Війна триває. 54-та доба. Маріуполь тримається. Рашисти звіріють і намагаються стерти у попіл це геройське українське місто разом з захисниками і залишками цивільного населення. Стає реальною загроза застосування рашистськими недоумками тактичної ядерної зброї по залишкам цього міста. Світ вам цього звірства ніколи не вибачить. Тримаймося, борімося!

  • 2022.04.21 - 57-ма доба війни з рашистами. Після виступів Джо Байдена (США) і Бориса Джонсона (Великобританія) можна зробити висновок - "Будапештський меморандум" нарешті почав працювати. Краще пізно, чим ніколи. Озброєння буде, Україна переможе!

  • 2022.04.22 - Нарешті раша оприлюднила більш-менш реалістичну мету війни, яку вони розпочали і продовжують в Україні - захват півдня, коридор до Криму та Придністров'я. Від цього нам не легше, але хоча б якась логіка у діях стає зрозуміла. Європа (а в першу чергу Молдова) повинна від цих планів напружитись (занепокоїтись) ще більше. Мета у путіна і надалі залишається грандіозною і нездійсненою - на заваді її втіленню вже 58-му добу продовжують стояти незламні ЗСУ, яких підтримує суспільство і допомагає увесь цивілізований світ.

  • 2022.04.24 - Христос Воскрес! Пасха. Війна продовжується. Ворог знищує Донбас, Харків, Одесу, Миколаїв... 60-я доба рашистського вторгнення. Тривають жорстокі бої. Тяжко...

  • 2022.04.25 - Цієї ночі присмак війни на собі відчув російський Брянськ (155 км від кордону з Україною). Вибухи і пожежа у військовій частині (склади з ракетами) та нафтобазі (може ракетою з вч і влучило). Україна не підтверджує участі у цьому феєрверку. Також трапилась проблема на залізниці, що вела до однієї з вч.

  • 2022.04.28 - На війні, захищаючи Україну від рашистських окупантів, загинув мій добре знайомий з Дніпра Дубінін Олександр. R.I.P. Це перша втрата серед тих, кого я добре знав, працював з ним довгий час разом. Гинуть кращі. :) Не пробачимо!

  • 2022.04.29 - Напруга на східному фронті посилюється. Ракетні обстріли всієї території України не вщухають. У рашистів нема нічого святого. Путін, здохни!




4 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page