top of page
Фото автораDePo

Twitter: "Ні капітуляції!"

2019.10.07

17:51 DePo Dnipro @DePo_DP · Дуже поширена думка про ОРДЛО - "обнести стіною, віддати і забути, видалити як ракову пухлину..." Таке враження, що ця думка нав'язується суспільству навмисно, своєрідна технологія. Невже хтось не розуміє, що це неможливо? Ніяка стіна нас не врятує - проблему треба вирішувати...

23:50 DePo Dnipro @DePo_DP · Щодо мене персонально, я проти будь якого розведення чи відведення наших військових. Навіщо їх відводити? Це ж територія ОРДЛО повинна бути звільнена від військових формувань - ось орки і повинні виводитись разом з російськими найманцями. Про це і треба домовлятися, це ж логічно.

00:13DePo Dnipro @DePo_DP · Компроміс може бути тільки у питанні амністії, виборів, особливого статусу, процесу відновлення законності на цих територіях. Можливі також поступки Росії у питанні репатріації, репарації та поверненні вивезених заводів, але не територій. Продовжувати воювати не вихід - це тупик.


2019.10.08

08:25 DePo Dnipro @DePo_DP · Підбурювати населення проти законно обраного керівництва країни, а не проти ворога в той час коли йде війна, коли країна частково окупована - ось це і є справжня зрада, а не вигадані і не чим не підтверджені "капітуляції". Думайте! Ще є час, ще є надія на краще, на справедливість

18:48 Сергей Даншин @DanshinSergey · Экстремизм шьешь, начальник?


2019.10.09

09:10 DePo Dnipro @DePo_DP · Може хтось не зрозумів... Цей твіт не проти права народу виходити на майдани і висловлювати своє обурення владою, а проти намагання деяких політичних трупів підняти людей на свій захист від законного покарання знову прикриваючись патріотичними гаслами і тим самим нівелюючи їх.

12:11 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · А як щодо ЗЛОЧИННОЇ бездіяльності нової влади,що абсолютно тотожня бездіяльності минулої,яка повністю підпадає під ознаки злочину за ст.111 ККУ? Ще раз повторюю—злочини минулої влади не є виправданням для влади теперішньої діяти так само.

12:19 DePo Dnipro @DePo_DP · Повністю з Вами згоден. Кожна влада має відчувати свою відповідальність перед народом. Саме тут і зараз і ніякі "попередники" не мають бути виправданням в її бездіяльності. Критика повинна бути конструктивна, штовхани (спонукання до дії) відчутні, але не вбивати бажання працювати

12:31 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · Не можу не погодитись з вами, то чи не є такою критика кроків Зеленського та ко що абсолютно повторюють кроки Порошенка зі свинарчуками, тут я про імплементацію т.з. мінських угод та взагалі орієнтації на "нормандський формат"?

12:36 DePo Dnipro @DePo_DP · Ви можете запропонувати більш радикальні кроки у напрямку звільнення окупованих територій (Крим, ОРДЛО), таких щоб не вели до збільшення людських втрат и нульового результату? Хотів би почути. Поки що не бачу інших можливостей щось зробити у цьому напрямку, але може то я сліпий.

13:14 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · Так, вибачте що буду займатися самоцитуванням, але втомлює повторювати одне й те саме. Перш за все це почати діяти згідно вимог закону України про оборону, та міжнародного гуманітарного права:

Юрій Костюк @Youri_Kostyk · 8 жовт.

Сісти доречі можна, але лише після:

1.Перекриття кордону з Московією.

2.Припиненя дипвідносин.

3.Припинення економічних відносин, в т.ч. й пов'язаних з зобов'язаннями третім сторонам (транзит московитського газу наприклад)…

Перемови тре' вести з козирями.

13:16 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · А друге припинити самообман що, Україна зможе "припинити війну припинивши стріляти", фактично протидіяти державі-окупанту Московії. Не Україна є ініціатором цієї ВІЙНИ.

14:28 DePo Dnipro @DePo_DP · І я повністю з цим згоден! Але (як завжди це але :)) - я казав про звільнення територій, а все перелічене Вами не веде до звільнення, а заморожує цю ситуацію на довгі роки і не факт, що заморожує, а не розігріває. Приклади відповіді на такі діє з боку росії є - Грузія, наприклад.

14:34 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · Як ви гадаєте, через скільки будуть введені миротворчі контингенти,після припинення транзиту московитського газу до ЄС (це ~⅓ від їх потреб),при тому що це абсолютно відповідає нормам міжнародного гуманітарного права й до 2021-2022 року альтернативи українському шляху не існує?

14:47 DePo Dnipro @DePo_DP · Якщо перекрити транзит, то скоріш за все, будуть введені російські війська, які вже декілька років стоять на кордоні з Україною, регулярно поповнюються і оновлюються. Чекають. На введення миротворчих контингентів дуже примарна надія, дивлячись на те, що росія має голос у РБ ООН.

14:52 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · Що заважало те зробити весною 20014? Міць Московії дуже перебільшена, насправді мова йде про сили абсолютно співвідносні силам України,так само екіпіровані та навчені. Контроль над ГТС, навіть залучивши всю армію Московії неушкодженим взяти не має можливостей а т.б. швидко.

14:52 Юрій Костюк @Youri_Kostyk · А тут ще й мова йде про рішення яке отримає підтримку в США…

15:03 DePo Dnipro @DePo_DP · По перше - воювати з росією це дуже кривавий варіант. Може сили і співставні, але метод ведення війни під назвою "закидати трупами" для них залишається актуальним до цього часу. Військова підтримка США дуже бажана, але також малоймовірна. Вони навіть Сірію вирішили покинути.

0 переглядів0 коментарів

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page